Elnino
Üye
Değerli üstadlar ve arkadaşlar, yağ yakımı ile ilgili bir sorum olacak. Vücudumda kilolu olduğum dönemlerden kalma yağlar var. Birçok kişide olduğu gibi bende de sırt ve karın bölgesinde biriktiğini söyleyebilirim. Karın kaslarım belli olacak düzeyde ama üst kısım yağlı, aynı şekilde bel ve yanlarda da yağ birikimi var. Kas kütlemi kaybetmeden yağ yakmaya çalışıyorum; fakat ürün kullanmadan çok zor olduğunu biliyorum. Aylardır istediğim düzeyde yağ yakamadım. Bu aralar kardioya yüklenmek istiyorum ve bu bağlamda bir sorum olacak;
Sizce l-carnitine kullanıp mı kardio yapmalıyım, yoksa bcaa kullanıp mı ? İkisini birden kullansam sorun olur mu ? Normalde l-carnitine almayı düşünüyordum fakat daha sonra aklıma bcaa kullanıp kullanamayacağım takıldı, sonra da her ikisini almayı düşündüm. Dolayısıyla kafam tamamen karıştı
Bu konuda deneyimli arkadaşların görüşünü almak istiyorum, şimdiden teşekkürler 
Sizce l-carnitine kullanıp mı kardio yapmalıyım, yoksa bcaa kullanıp mı ? İkisini birden kullansam sorun olur mu ? Normalde l-carnitine almayı düşünüyordum fakat daha sonra aklıma bcaa kullanıp kullanamayacağım takıldı, sonra da her ikisini almayı düşündüm. Dolayısıyla kafam tamamen karıştı