melankolia_sago
Yeni Üye
Bölgesel yağ yakımı yoktur.
Yumurta beyazı ile peynir kombine edebilirsin. Kas kaybı yaşamamak için temel prensiplerden biri olarak 45 dakikayı geçmemek ön görülür, ona da dikkat etmek lazım...
bu nasıl bir soru?
tabiiki ikisini kombine edeceksin .
ağırlık ve cardio bir arada götüreceksin
cardiosuz kuvvetli bir yağ yakımı gerceklestiremezsin
ağırlık calısmazsanda kas kaybı yasarsın ayrıca kas gelisimi yağ yakımını hızlandırır bu bir gercek
bir kac tüyo istersen eğer,
vaktin varsa günün 2 ayrı vaktinde sabahtan cardio aksam veya aksamüstü ağırlık calıs bu en makul seklidir.ama bu kadar vakit ayırmak kolay değil
bunun dısında 2. alternatif ki ben böyle yapıyorum bir gün ağırlık birgün cardio yap bu da haftada en az 6 gün salona uğramanı sağlayacaktır buna da vaktin olmayabilir
o zaman son alternatif ikisini aynı gün aynı anda halledeceksen ağırlığı öne cardioyu arkaya al önden cardio yapma sakın!
kolay gelsin
kesinlikle katılıyorum yaz dönemi oldugu icin cardio yapmıyorum artık cok zor oluyor malum antalya da yasayınca haftanın 4 günü antrenmanım var ve yag yakımımda iyi gidiyor cardio yapmadıgım halde bu is beslenmeden geciyorSoru şu olsa cevaplar daha net olabilir.
Haftada 3 günden 40 ar dakika vaktiniz var, yani hem kardiyo hem ağırlığa zaman yok.
En etkili yağ yakımı hangisiyle sağlanır? Sadece birisini kullanacağız.
Benim ve çevremdeki bir kaç kişinin deneyimi sadece ağırlık çalışması ile de yağ yakımı olabileceğidir.
En önemli unsur beslenmedir, beslenme iyiyse sadece ağırlıkla yağ oranında azalmalar sağlanabilir.
en azından Cardioyla 1 saatte verdiğin yağı , Ağırlıkla 4 saatte verirsin...ağırlık çalışınca yağ yakılmaz diyen şahıs yenisin bu sporda belli
ağır bir BB antremanından sonra aslaa ağır bir kardiyo yapılmaz.verdiğin bilgi arkadaşı yanıltabilir.bunla ilgili ciddi bir makale okumuştum forumdan ve gerçekten de öyledir.acayip bir kas ağrısı yaşadım ağır kardiyolardan sonra.bu arkadaş da yağ yakacağına göre ağır bir kardiyo gerek.o yüzden 3/2 oranında kardiyo çalışmalı yaklaşık 2 ay kanımca.bu nasıl bir soru?
tabiiki ikisini kombine edeceksin .
ağırlık ve cardio bir arada götüreceksin
cardiosuz kuvvetli bir yağ yakımı gerceklestiremezsin
ağırlık calısmazsanda kas kaybı yasarsın ayrıca kas gelisimi yağ yakımını hızlandırır bu bir gercek
bir kac tüyo istersen eğer,
vaktin varsa günün 2 ayrı vaktinde sabahtan cardio aksam veya aksamüstü ağırlık calıs bu en makul seklidir.ama bu kadar vakit ayırmak kolay değil
bunun dısında 2. alternatif ki ben böyle yapıyorum bir gün ağırlık birgün cardio yap bu da haftada en az 6 gün salona uğramanı sağlayacaktır buna da vaktin olmayabilir
o zaman son alternatif ikisini aynı gün aynı anda halledeceksen ağırlığı öne cardioyu arkaya al önden cardio yapma sakın!
kolay gelsin
L-karnitin sadece buna yardımcı olur.bunun için kardiyo çalışman gerek.yağ yakmak ve kas kaybetmemek istiyorsun anladığım kadarıyl****anımca arkadaşım haftanın 2 günü BB çalış.3 gün kardiyo yap ve amino asit al.protein takviyesi(kilo başına 2gram)yap.hem kas kaybetmez,hem yağ yakarsın.ve HITT koşu önemli senin için.aç karna yapılan kardiyo eşsizdir.sabah koşmayı düşünüyorum ben de.başarılar sana. thums:Arkadaşlar L-carnetine ile kilo vermeden aynı sabit kilomuzda kalarak bel çevresindeki yağları eriterek ve vücuttaki yağ oranını azaltmak mümkünmü acaba ?