Yağ yakımı hakkında birkaç soru?

Arkadaşlar merhaba öncelikle. 1.78 boyunda 83 kilo 30 yaşında bir kardeşinizim. Kısmetse önümüzdeki sene düğünüm olduğu için, son zamanlarda artan göbek ve kalça bölgesindeki yağları eritmeye çalışıyorum. Daha önce yağ eritmekle hiç uğraşmadım çünkü zayıftım. Sporu bırakınca bu göbek ve kalça yağları yapışıp kaldı üzerimde.

Günde 1800-1900 kaloriyi geçmemeye özen gösteriyorum. Haftanın 5 günü spor salonundayım. Karbonhidrat alımım sınırlı. Bol bol protein almaya çalışıyorum. Sadece sabahları bir çay bardağı yulaf ezmesi ile, gün içinde yediğim bir avuc çeviz içi veya çiğ fındık içinden aldığım karbonhidratlar var. Bunun dışında şeker hiç kullanmıyorum tamamen hayatımdan çıkardım. Hatta korkudan meyve ve bal bile yemiyorum. Akşam yemeğinden sonra hiç atıştıma yapmıyorum. İçecek olarak sadece açık ve şekeriz çay ile su var hayatımda. 25 dakika kardiyo yapıyorum her gün ve ağırlık kaldırıyorum. Kas kaybına uğramadan yağları eritmek istiyorum. Ek olarak BCAA ve idmanlardan sonra bir ölçek Protein tozu kullanıyorum takviye olarak.

Daha önce yağ yakmış ve bu konuda başarılı olmuş arkadaşlara sorularım şunlar;

1-İzlediğim yol doğru mudur?
2-Meyve veya bal tüketebilir miyim gün içinde?
3-Yağ yakıcı bir kaç supplement hakkında araştırma yaptım. Bunun için Grenade Thermo Detonator kapsül diye bir ürün tavsiye ediliyor.
4-Ek olarak sizin verebileceğiniz tavsiyeleri dinliyorum.

Hocam bende prof.sayılmam.ama kendimce birşeyler söylemek isterim bayadir spor yapıyorum ve cok araştırıyorum ben 1.87 boy 87kg yag orani %16 18 arasında birisiydim 3.aya girdim diyette suan yag oranim %10 13 arasi diye tahmin ediyorum aynada kendimi gayet iyi goruyorum acmis oluğum konuya bakarsan vücudumu görürsün. Senin konuya gelecek olursak sitede ve bir cok yerde kalori hesaplama yontemleri var ilk önce kalori hesabi yapip bunun 300 500kalori altinda beslenmeniz gerekli ve bir cok bilinen araştırma ve yazilan makaleler de diyete giricekseniz kilonuzun 1 kati kimisi 1.5 kati vs karbonhidrat alıyor ben 87 kg den 82 ye indim suan 140 150 gram KH neredeyse kilomun 3 katı kadar protein aliyorum siz bukadar almak zorunda degilsiniz ben bu sekilde aliyorum genelde tavsiye edilen kilonun 2 veya 2.5katı onun dışında ben gunluk 40 60 gram arasi yag aliyorum mesela sabah kahbaltisinda 50 gram yulaf 3 yumurta beyazı 1 tane tam yumurta omlet yapıyorum yaninda 3 tane ceviz yiyorum kahvaltıdan sonra veya ogle yemegi yemeden bi kac saat once ara atistirma olarak yesil.elma yiyebilirsin meyveyi gec saatlere bırakmayın şekerden dolayi ben sadece antrenman gunleri antrenmandan çıkınca 1 adet yesil elma yiyorum kim ne derse desin ben basit sekere karşıyım elmadan gelen seker bence antrenman sonrasi icin yeterli antrenmandan hemen sonra 1 yesil elme ve bcaa glutamin iciyorum 30 40dk sonra haslanmis tavuk göğsü 300gram yiyorum bi oturmaya degil 150 150 yiyorum ve bolca gun boyu salata ve brokoli tuketiyorum hem kabizlik hem c vitamini ve bircok minarelden yararlanmak icin yaglanmadan gelismek istiyorsanız kepekli princ tavsiye ederim ben migrostan kepekli pirinç aliyorum kilosu suan 7tl baya uygun yağ yakıcıya gelecek olursak ben hic kullanmadim gerekte duymadim onun yerine antrenmana 30 dk kalasiya 1 kupa bardagi sade türk kahvesi bcaa glutamin iciyorum gidiyorum yag yakinida hizlandiriyor kahve enerjide veriyor onun dışında yemeklerden 1 saat sonra yesilcay veya bahceden topladığım ısırgan otunu kaynamis suya atiyorum demlendikten sonra iciyorum ve cok faydasini görüyorum baya vucuttan su atiyor yag yakiminida hizlandiriyor isinize yarar bilgi vermisimdir ınsallah yani ben bu şekilde besleniyorum antrenmanlarim 50 60dk da bitiyor genelde agir giriyorum hafif kilo 40 50tekrar bana saçma geliyor 4 set 10 12 arasi tekrar yapiyorum diyette 87 kg sen şuan 82 ye düştüm neredeyse hic kas kaybim olmadi sabah uyaninca kesinlikle basit seker vs almasim 8 aydır yapiyorum sabah kahvlatimi yaparim gece de 12 bazen 1 de tavuk gogsu yer yatarim gunluk.kalorinin altinda beslendigim icin yaga dönme ihtimali neredeyse 0 insallah yardimci olabilmisimdir[DOUBLEPOST=1512017446][/DOUBLEPOST]Baya destan yazmışım

Back
Yukarı