yağ yakımı 20.dk

Klasik bi laf bilirsiniz cardioda yağ yakımı 20.dk dan sonra başlar deniyo ilk 20 sadece vucuttakı su atilirmiş, bu dogrumudur?

ben ağirliktan sonra kendimi cok yormdan 20 dk cardio yapicam ( 1 dk sprint. 1dk dinlenme ) yani patlamalı kardıo uzun süreli ve sabit değil bu cardio şimdi yağ yakmaz mi yani illa +20 dk mi olmali ?

Klasik bi laf bilirsiniz cardioda yağ yakımı 20.dk dan sonra başlar deniyo ilk 20 sadece vucuttakı su atilirmiş, bu dogrumudur?

ben ağirliktan sonra kendimi cok yormdan 20 dk cardio yapicam ( 1 dk sprint. 1dk dinlenme ) yani patlamalı kardıo uzun süreli ve sabit değil bu cardio şimdi yağ yakmaz mi yani illa +20 dk mi olmali ?

Tam bi bilgim yok ama hoca bana yağ yaktırıyo ve kilo verdiriyo

33 dakika sabit hızla yapıyorum 6km..

HIIT cardio ile en fazla (isinma ve soguma dahil)25 dk kosarim ve inanilmaz faydasini gordum. Denilenleri kafana takma. Arastirirsan goreceksin.

bu görüşe göre HIIT kardiyo işe yaramaz o zaman :D E HIIT kardiyo da işe yaradığına göre demekki o 20+ dk görüşü yanlış :) Zannetmiyorum öyle birşey oldugunu

Ntv'de bir belgesel vardı, obez dünyayla savaş diye. Orada ki sunucu 20 dakika koşu bandına bindi. Üstüne işte cihazlar, çipler vs taktılar evine yolladılar. Ertesi gün sonuçlara baktıklarında esas yağ yakımını kardioda değil kardiodan sonra yapmıştı. Oranlar 2-3 kat artmıştı. Yani 20 dakika kardio yağ yaktırmaz diye birşey yok tabi ki yaktırır.

Back
Yukarı