selam arkadaşlar daha önce sitede kısaca hikayemi anlatmıştım ama okumayanlar için kısaca hatırlatayım. dha önce 20 kilo verdim. şuan 82 kiloyum. daha vermem gereken 10 kilo var. boyum 1.82 m. göğüs ve karın bölgemde çok fazla yağ var hala. ben de animal cuts ve hydroxy cuts üzerine yoğunlaştım. araştırdım. artık alıyım felan derken. tanıdık bir eczacıya sordum ben animal cuts alıcam işte bu da içeriği. sence bir sorun var mı dedim. içeriğinde bulunan "subi.." ( öyle bişi dedi ) maddesi kanser yapma etkisi var dedi. bunlar şağlık bakanlığından onaylı ürünler değil dedi. kesin zararları var dedi. eğer dilekçeyle başvurursan bunlar piyasada varsa toplatılır felan dedi. ben de başladım kara kara düşünmeye. şimdi eczaneleri gezdim animal cuts satılmıyor hiç biyerde. Allstars ve weider markalarına rastladım. allstars'ın lipodex diye bir ürünü var. animal cuts gibi thermogenic nitelikteymiş. günde 2+2 alınıyor. eczanede de satılınca bir güven verdi açıkçası. 130 tl felan civarında. animalcuts la aynı fiyat denebilir. sizce napmalıyım? daha birilerini daha bulup sorucam bu ürünlerin içeriklerini. diyet+cardiyo+ buraya bir supplement koymaya çalışıyorum inşallah sonuç elde ederim. duh