Arkadaşlar siteyi çok beğendim.Bence vücut geliştirmek bir spor olmanın dışında kendine saygısı olan her erkeğin ilgilenmek zorunda olduğu bir alan. Ben 1.77 boyunda ama 90 kilo civarında yağ fazlası genellikle göbek etrafında toplanmış birisiyim (utanıyorum ama ne yaparsın) 4 yıl kadar önce bu spora başladım bir uzman denetiminde ama 2 ay kadar sonra bırakmak zorunda kaldım sebebi ise çok fazla hacim kazanmaya başlamıştım artık elbiselerimin içine giramaz olmuştum abartmıyayım ama tam olarak hatırlamıyorum mesela pazu capım neredeyse 7cm civarında artış gösterdi. Bana uzman hocanın tavsiyesi zayıflamak ve tekrar başlamak oldu. Şimdi sizde ciddi bir yağ yakıcı ama faydalı bana kısa zamanda 15 kilo verdirecek bir yağ yakıcı tavsiyesi istiyorum. Birde GNC diye bir firma var onun görüştüm sizce malları nasıldır. Güvenebilir miyim. Ama yağ yakıcı kullandığım esnada egzersizimi salonda yapmak yerine ev de şınav mekik ip sekme koşu bandı gibi ufak egzerszilerle yapıcam bulun faydası olur mu şimdiden teşekkürler tüm tavsiyeleriniz için....