hknmtn
Üye
Forumlardan sorularıma cevap gelmediğinden tabiri caizse koca forumu hatim ettim. Supplement konusunda en gereksizi olarak yağ yakıcılar gösteriliyor. Gerçekten bu durum böyle ise neden koskoca bir başlıkta binlerce fikir alışverişi yapılıyor? Bu hafta yağ yakıcı supplementlerimi alıp 2 aylık diyet dönemime başlayacaktım ancak aklım yine karıştı. Neredeyse forumdan birşeyler öğrenmek imkansız halde. Her kafadan bir ses çıkıyor. Birileri çıkıyor en gereksiz supplement olarak yağ yakıcıları gösteriyor, diğer kesim yok şöyle verim aldım yok böyle verim aldım diyor. Bu çelişkiler ne zaman son bulacak? Net bir bilgi edinmek bu kadar zorken forum yetkililerinin pm ile veya açılan başlıklara cevap vererek yardım etmemelerini anlamak mümkün değil. 2 aydır forumlardayım, daha 1 adet sağlıklı bilgi edinemedim. Bir konuya yoğunlaşıyorum, 2 gün sonra bir bakıyorum tam zıttı konulara büyük destek verilmiş. E sonuç olarak doğru olarak yönlendirildiğimizi düşündüğümüz bir konunun yanlış olduğunu veya olabileceğini öğrendiğimizde oluşabilecek yıkımı bir düşünün...
Kısa ve net bir soru. Bilenler yanıtlasın.
Yağ yakıcı gerekli midir? Gerekli ise hangi yağ oranları için daha iyi sonuç verir?
örneğin benim yaşım:23 / boyum:1.70 / Kilom:68 / Yağ oranım:%15
2 aylık hedef: Kilo:63 Yağ oranı:%7
Kısa ve net bir soru. Bilenler yanıtlasın.
Yağ yakıcı gerekli midir? Gerekli ise hangi yağ oranları için daha iyi sonuç verir?
örneğin benim yaşım:23 / boyum:1.70 / Kilom:68 / Yağ oranım:%15
2 aylık hedef: Kilo:63 Yağ oranı:%7