Yağ oranım kaç bulamiyorum

Boy 1.80 kilo 80 boyun 40 bel 78 kalca 99
Yağ oranım kimi sitede 10 kimisinde 9 çıkıyor acaba bel i yanlış mı ölçüyorum?
Beli tuvalete gittikten sonra oluyorum ve nefesimi verip ölçüyorum doğrumu yapıyorum.bu kiloda bu düşük yağ oranı zor gibi Nasıl doğru yağ oranimi bulabilirim?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum 9 yağ oranı cidden çok iyi bir rakam emin misin?yani bel ölçüsü ile yağ oranı ölçülmez en doğrusu aynıdır eğer aynada marc fitt gibi durmuyorsan 9 yağ oranı değildir senin ki.birde merak ettim belin kaç cm

78 abi yazdım oraya

Bu arada karın çalışmadım pişmanım
fe2545569a4dcab3953d1583f409f864.jpg

Bu arada imkansız zaten 10 olması ama sitelerde 9 10 civarı çıkıyor onu anlamadim

Dostum vücudun 9 yağ oranın da değil zaten sende yazmışsın tahminim senin yağ oranın 16 fln belki daha fazla yani 16-18 gibi bişey .sakin dert etme iyi bir diyet ve idman ile herşeyi çözersin.

Salonda cihaz var ölçümde 13.5 çıkıyor yağ orani

Dediğim gibi gördüğümü yazdım.sen öyle diyorsan doğrudur.ama sunu düşün benim karın kaslarını var oblik var adonis var ve ben karın çalışmıyorum.bana çevremde kiler senin 14 yağ oranın var diyorlar.sende ne karın kası ne oblik hiç yok.ne diyim sen 14 olarak kabul eyle

Dediğim gibi gördüğümü yazdım.sen öyle diyorsan doğrudur.ama sunu düşün benim karın kaslarını var oblik var adonis var ve ben karın çalışmıyorum.bana çevremde kiler senin 14 yağ oranın var diyorlar.sende ne karın kası ne oblik hiç yok.ne diyim sen 14 olarak kabul eyle
Abi karnımın ici baya dolu hani spora gitmeden once 1 tencere makarna 2 lavaş 3 yumurta peynir süt falan yedim şişti normalde göbek az yani karın kası sundurunce hafif belli oluyor senin boy kilo kac hocam ?

Back
Yukarı