Yağ oranımı ölçtürdüm.

Merhaba beyler size bi kaç sorum olucak şimdi salonda hocaya yağ oranimi ölçtürdüm

3 ay önce basladim bu spora 3 boy 177 kilo 75,6 yağ orani ise 13,7 idi

3 ay geçti cardio yapmadim özel bi diyet de uygulamadim sadece yağlı yemekten kaçindim düzenli beslendim şekeri cok tüketmedim colayi azalttim arada kaçirdim ama yine hep özen gösterdim herkonuda
her bölgemde yaklasik 3-4 cm artiş oldu şimdi tekrar ölctürdüm yağ orani

boy 178 kilo 73,6 yağ orani 11.1 yaklasık 2 kılo yağ mi gitmiş oldu şimdi vucudum sekilendi eskisine göre ama öyle 2 kılo yağ gitmiş gibi gozukmuyo karnimda felan belki baska yerde gitti ama aynada inceldiğimi farkediyo gibiyim belki psikolojik

http://www.kozmedshop.com/images/products/00/99/61/9961_buyuk.jpg şu tartiyla ölctü bu tartı dogru ölcüyomu yağ oranini sağ alttakı şekildeyken ölctü

Öncelikle bu konuda akil vermek icin yeterli birikime sahip olmadigimi söyleyerek basliyayim. Fakat diyet uygulamadan vermis oldugun kilolari sadece yag yaktim diye bakmamalisin. kilo kaybindan dolayi vücudun sekillenmis olabilir ama ben yag ile birlikte kasta kaybettigini düsünüyorum

Bana bu yağ ölçümleri biraz traş gibi geliyo özellikle böyle bazı saçma makinelerdeki..

Ama ölçtürceksen hastaneye git ve ölçtür ben öyle yapıcam en güvenlisi..

WizKhalifa kas kaybettim mi sanmiyorum acıkcasi kaybetmiş olsam ölcü kazanmazdım yani bence kol 30 du suan 34 arkadaşa sordum 2 kılonun tamami yağ değildir su yağ mineral karısımı felan olmustur dedi haklıda bence

Umarim öyledir Lavezzi, kaldi ki forumda ufak bir arastirma ile soruna cevap bulabilecegini düsünüyorum birkac yerde okumustum cünkü önce yüzden atilmaya baslanir en son ve zor olan karin bölgesi gibisinden makaleler. Fotografimdaki halim hic agirlik yememis,cardiosuz güncel halim. boy:1,75 kilo:76 yag oranim %25 cikmasi acikcasi tedirgin etti benide, neverbackdown'a hak vermemek elde degil

değil abi 25 cıksın valla atlarim bi yerden 25 olmaz vucut yağ oranına göre vucut gorunumleri yaz googleye kıyasla kendini ?

Yağ oranı % olarak ölçülmüyor mu ? Sen neden basit mantık 13-11 = 2 yapıyosun ki gelen değer % olarak geliyo normal yag kütlesinin kaç kg oldugunu söylemez o sana

Back
Yukarı