Yağ oranı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba millet bir sorum olacak ben 1.68 boyunda 56 kilo bir gencim. ve yağ oranım sanırım %7 ve önceden 9 ay önce boy 1.60 kilo 84 dü kilo verdim. şuan 1.68 56 işte.. yağ oranımı azaltmak için günde 500 kalori alıyorum bilemediniz 600. böyle devam edersem 1 ayda ne olur acaba yorumları bekliyorum

Muhtemelen ölürsün. Günde 500 kalori ne demek yahu? 1500 olsa anlarım da 500 kalori yaşamsal fonksiyonlarını tehlikeye atacak kadar az.

Kardeş 500 kalori neya yeni Dogan çocuk bile daha fazla kalori aliyodur kardeş senin en az 1500 kalori alman lazim

Discovery Elite cihazımdan gönderildi

1 ayda sonuç almak istiyorsan o aldığın 500 kaloriyi de alma bence. Kardeşim 500 kalori ne. Yağ oranında düşük zaten neyini düşüreceksin. Yaşta küçük. Düzgün beslen hem boyunda uzar. Hesapta çıkan kaloriden 400-500 kalori eksik al tamamdır.

Nesquik Degil Yedigim Cok o pops nesquike bakılırsa %30 daha az şeker var :) ondan tüketiyorum..[DOUBLEPOST=1409330143][/DOUBLEPOST]Amacım profilimdeki adam gibi olmak tyler durden :)

Ya Abi Ne Alaka Ölümün Eşiğindemiyim Korkmaya Başladım Vede Günlük Aldığım Kalori 800 900[DOUBLEPOST=1409790437][/DOUBLEPOST]JimmyBrown Gerçekten çok teşekkür ederim bu hastalığı biraz araştırdım orda yazanlar içimdekiler hep birebir tuttu bundan sonra daha düzenli besleneceğim gerçekten çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı