• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yağ oranı %4.5 Kas kütlesi 32 kg Yaş 18

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vücudun yarısı kas 32 kg güldürmeyin insanı senin yağ oranın en az yüzde 9 ayrıca senin vücudunda hiç mi su yok 64 kilo bi insanda 32 kg kas nedir doğru değil o ölçümler tamam yağ oranın düşük ona bişey demiyorum ama yüzde 4 olamaz o ölçümlerin yanlış

vücudun yarısı kas 32 kg güldürmeyin insanı senin yağ oranın en az yüzde 9 ayrıca senin vücudunda hiç mi su yok 64 kilo bi insanda 32 kg kas nedir doğru değil o ölçümler tamam yağ oranın düşük ona bişey demiyorum ama yüzde 4 olamaz o ölçümlerin yanlış

Vücuttaki su oranı çok farklı bir olaydır.. Öyle vücudun bir kısmında ödem v.b. haricinde direk su kütlesi bulunmaz.. Tüm dokularda su vardır.. Örneğin bu arkadaşta 32kg kas olsaydı kasların %80'i su olduğundan sadece bu kas kütlesinde 25'6kg su bulunacaktı..

64 kiloda 15 -20 kg kemik kütlesi olmaz

70 kg’lık bir insanın toplam kemik ağırlığı 7 kg (% 10)

yağ oranın en az %10-12 civarıdır

Yeniden ölçüm yap bence.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:20 ----------

omuz genişliğim 120-121 civarı.Herkes çok geniş olduğunu söylüyor resimlerde öyle çıkmamış demekki.Bide göğüs antremanından çıkmıştım göğüsün hacim kazanması omzları dar gösterir herzaman

gözüme çarptı eklemek istedim 2 günde 1 neden ölçülerini değiştirip yazıyosun anlamak çok zor başka bir konuda omuz genişliğini sölemişssinn 2 gün önce 2 gün sonra bunları yapma bence...

başka bir konuda yazdığın msj.

Kolun 38 olduğuna ve omuzların 138 olduğuna inanmadım açıkcası. Benim omuzlarım 138 çıktı az önce ölçtüm aynımı sence ikimizinki :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:31 ----------

konunun açılış tarihini yeni fark ettim yaklaşık 2 omuz ölçün arasında 1 yıl dan fazla süre var o süre içinde 120 lerde 138 olması enteresan olamaz kusura bakma yılı görmeden yazdım

Vücut 10 numara olmuş dostum, sana tek tavsiyem abdominal çalışırken yüksek ağırlık kullanman olacak, başarılar, kolay gelsin

arkadaşlar konu eski. Lüzumsuz bir arkadaş yıllar önceki konuyu bulup güncel hale getirdi :D Bundan 1 yıl önceki halim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı