Yağ kullanımından neden bu kadar çekiniliyor?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve turkeyis tarafından 16 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. turkeyis
    Offline

    turkeyis Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2020
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Ozellikle definasyon döneminde 1 gr yağdan bile çekiniyor bazı sporcular. Biz günlük gerekli proteini karbonhidrati aldiktan sonra, gerekli kalori açığını oluşturduktan sonra yağ nasıl kötü bir etki bırakabilir ki?( sağlık konusundan bahsetmiyorum o ayrı mesele) yani diyelim ki benim gunluk protein 100 karbonhidrat 150 yag 50 almam gerekiyor, yag yakıp kasları korumam icin, benim yedigim mcdonals menüsü bu değerleri tam olarak karşılıyorsa, pilav tavuk ve mcdonals menüsü yemem arasinda ne gibi bir fark olabilir?
     
  2. quacky
    Offline

    quacky Üye

    Katılım:
    19 Temmuz 2017
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Kaliteli karbonhidrat farkı oluyor kardeşim. O yediklerin çöp ve vucuduna hiç bir faydası yok, gelişimini baltalar. Bu spor pirinç patates tavuk etle yapılır maalesef.
     
    Skinnyfat bunu beğendi.
  3. turkeyis
    Offline

    turkeyis Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2020
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Ne oluyor kaliteli karbonhidrat? Biraz daha aciklar misiniz farki yeni yani
     
  4. turkeyis
    Offline

    turkeyis Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2020
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
  5. -hitman-
    Offline

    -hitman- Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    429
    Beğenileri:
    320
    Ödül Puanları:
    73
    Yer:
    İzmir
    Açıklamış zaten. Patates, pirinç. Kalitesiz karbonhidrat ise hamur işi olan şeyler.
     

Sayfayı Paylaş