Yıllardır spor yaparım ama bi bakın :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

blgkgn24

Üye
Herkese merhaba, yıllardır spor salonuna giderim ama öyle kilo almamak için yani. son zamanlarda vücudu geliştirmeyi düşünüyorum artık ama bu konuda biraz bilgisiz kalıyorum.şimdiye kadar hep zayıflama modunda antrenman yaptım arada bi cla falan kullandım ama çok az 1 ay bile değildir.
Önceden kilom 90a yaklaşmıştı, şimdi 67 kiloyum. yağ oranımı ilerki zamanda belirtirim şimdilik bilmiyorum :))
tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. ;)

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    333,8 KB · Görüntüleme: 500
  • Adsıza.png
    Adsıza.png
    373,7 KB · Görüntüleme: 498
23 kilo verip hala bu halde isen sen yağ değil kas yakmışsındır. Düzgün program ve beslenme ile sıfırdan başla her şeye. Yeni başlayanlar bölümüne girip oradan okumaya başlayabilirsin.

23 kilo verip hala bu halde isen sen yağ değil kas yakmışsındır. Düzgün program ve beslenme ile sıfırdan başla her şeye. Yeni başlayanlar bölümüne girip oradan okumaya başlayabilirsin.
bu 23 kiloyu bi anda vermedim ki 4 yıl önce 90 kiloydum yavaş yavaş verdim. sporada senede 2 ay falan giderdim ev fazla 3 ay :oops:
bi ara kas kaybetmiştim haklısın ama onu telafi ettim. şu anda sıfırdan başlama gibi birşey düşünüyorum zaten ama yeni başlayanlar bölümünde CİDDİ anlamda ele gel,r birşey bulamadım. Eminim güzel şeyler var ama düzensizlikten dolayı rastlayamadım. bide forum kullanmayı pek bilmiyorum.. tek bildiğim konu açmadan arama yaparım aynı konu varsa açmam :D
cevap için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1414738971][/DOUBLEPOST]
Boşuna geçen yıllar...
vala yılde 2 ay salona giden adamın 4 yılda 8 ay yapsa bence iyidir :D tabi keşke fazla gitsem ama motive olayı şimdiye kadar yoktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı