hernan77 dedi:N-aim arkadaş ar ve namus kavramı bir kişinin bakire olup olmamasına göre mi belirleniyor. bi kişiye namuslu denmesi için o kişinin illaki bakire mi olması gerek. düşünsel yapın doğudaki tecavüz edilen kadınlara "namusun kirlendi sen ölmelisin" diyenler ile paralellik arz ediyor gibi geliyor bana.
buradaki bu bayan da olsa olsa terbiyesiz olarak nitelendirilebilir. yada yanlışlıkla kendisinin de söylediği gibi "rahibe değilim" diyeceğine "bakire değilim" dediği için de gaf yapmış olarak niteleyebiliriz. bunu ayrıca ülkede ar, namus ve din kavramlarını yitirme olarak görmek de neyin nesi anlamadım....
N-aim dedi:hernan77 dedi:N-aim arkadaş ar ve namus kavramı bir kişinin bakire olup olmamasına göre mi belirleniyor. bi kişiye namuslu denmesi için o kişinin illaki bakire mi olması gerek. düşünsel yapın doğudaki tecavüz edilen kadınlara "namusun kirlendi sen ölmelisin" diyenler ile paralellik arz ediyor gibi geliyor bana.
buradaki bu bayan da olsa olsa terbiyesiz olarak nitelendirilebilir. yada yanlışlıkla kendisinin de söylediği gibi "rahibe değilim" diyeceğine "bakire değilim" dediği için de gaf yapmış olarak niteleyebiliriz. bunu ayrıca ülkede ar, namus ve din kavramlarını yitirme olarak görmek de neyin nesi anlamadım....
hernan dostum bence dini vecizeler ve yasal kurallar dışında bakire olmayan bana göre namussuzdur :? Peki senin evleneceğin kadının bakire olup olmaması tercihinde etkili olmazmı :?: Bizim örf ve adetlerimizde çıkıpta milyonların önünde ben bakire değil deyip bi de üstüne soytarılık yapmak varmı..!!
DaFFy dedi:N-aim dedi:hernan77 dedi:N-aim arkadaş ar ve namus kavramı bir kişinin bakire olup olmamasına göre mi belirleniyor. bi kişiye namuslu denmesi için o kişinin illaki bakire mi olması gerek. düşünsel yapın doğudaki tecavüz edilen kadınlara "namusun kirlendi sen ölmelisin" diyenler ile paralellik arz ediyor gibi geliyor bana.
hernan dostum bence dini vecizeler ve yasal kurallar dışında bakire olmayan bana göre namussuzdur :? Peki senin evleneceğin kadının bakire olup olmaması tercihinde etkili olmazmı :?: Bizim örf ve adetlerimizde çıkıpta milyonların önünde ben bakire değil deyip bi de üstüne soytarılık yapmak varmı..!!
bir erkeğin bakire bir eş istemesi tek bir sebeple mantıklı görülebilir; o da erkeğin de bakir olması...
sen evli olmadan bekaretini kaybeden birine namussuz gözüyle bakıyorsan bu erkeklere karşı da böyle olmalı en azından kendinle çelişmemen için... biliyorsun ki namussuzluk çok kötü bir özellik, arkadaşların arasında eminimki evlenmeden yada evli olmadığı halde bir kadınla beraber olan vardır onlara da açık açık siz namussuzsunuz diyebiliyor musun?
N-aim dedi:hernan77 dedi:N-aim arkadaş ar ve namus kavramı bir kişinin bakire olup olmamasına göre mi belirleniyor. bi kişiye namuslu denmesi için o kişinin illaki bakire mi olması gerek. düşünsel yapın doğudaki tecavüz edilen kadınlara "namusun kirlendi sen ölmelisin" diyenler ile paralellik arz ediyor gibi geliyor bana.
N-Aim;o bi bayan değil de bi erkek olsaydı aynı tepkiyi verecek miydin?Erkek yapınca vay playboy,vay aslanım,malı götürmüş diyen;kız arkadaşıyla ilişkilerini arkadaşlarıyla rakı sofralarında şöyle ettim böyle ettim diye anlatıp ta kendi kız kardeşini bi çocukla gördü diye direk kafasına sıkmaya kalkan zihniyeti hatırlattın bana.Yapmayın,etmeyin,Daffy olayı güzel özetlemiş zaten.Mümkün olabildiğince çok kızla beraber oluyum ama evleneceğim kız bakire olsun diyorsan bu dünyadaki kadın-erkek sayısına göre maalesef imkansızBazı şeyleri karşıdan beklerken bunları bi düşün bence.Zaten herşeyin bi çaresi vardır merak etme,senin gibi namus kavramı etten ibaret insanlar jinekologta zar diktirme operasyonu,farklı ilişki yöntemleri gibi yöntemlerle çok kolaylıkla atlatılır ve ortada görünürde namuslu ama hem kendisini hem de kocasını kandıran garip,güvenden yoksun bir aile tipi ortaya çıkar Idea Bana da soracak olursan ben bakir bir insan değilim ve eğer bi insanı sevdiysem,ona güveniyosam herşey vız gelir inan.BEN NAMUSU VE BAKİRELİĞİ RUHTA ARARIM;ZARDA DEĞİL.Seni derin düşünmeye davet ediyorum,bunları lütfen düşün...
BEN NAMUSU VE BAKİRELİĞİ RUHTA ARARIM;ZARDA DEĞİL
N-aim dedi:BEN NAMUSU VE BAKİRELİĞİ RUHTA ARARIM;ZARDA DEĞİL
Yani diyorsun ki kızlığı gitmiş olsada benim için farketmez yeterki beni sevsin bırak Allahını seversen ya :lol: Sende kötülediğin birşeyi yapmışsın ve bakir değilim düyorsun sölediklerini bi kalemde tezatlaştırmışsın :!: Ama katıldığım bir nokta var malesefki namusun bedeli 500 ytl artık çok namusludur iyi kızdır diye size kakalayabilirlerNe diyim herşeyin hayırlısı.saygılar
Bu arada kadının ve erkeğin anatomik yapısı çok farklıdır
zfrskr dedi:... ya beni seven,bende kendisine güven uyandırabilmiş,hayat arkadaşım olmuş birini sadece göz boyama uğruna zarı sağlam olup ta aklında 40 tilki dolaşan,bana sadık olmayan ve her daim boynuz takmaya hazır olan birine her zaman tercih ederim,umarım sen de hayatında mutlu olursun...
bi erkek bakir olmamayı normal görüyorsa ama karşıdan illa bakire talep ediyosa bu çok saçma
parantezdeki ifaden bu tarz düşünen bi insan olduğunu gösteriyor.Sadece zarı sağlam olsun yeter tabi size göre,bizim gibi düşünen adamlar da erkek te değildir şimdi sizin gözünüzde değil mi
Ben hala düşüncemin arkasındayım,bakire olup olmaması umrumda bile değil ister gül ister alay et
beni seven,bende kendisine güven uyandırabilmiş,hayat arkadaşım olmuş birini sadece göz boyama uğruna zarı sağlam olup ta aklında 40 tilki dolaşan,bana sadık olmayan ve her daim boynuz takmaya hazır olan birine her zaman tercih ederim
Namustan kasıt sadakattir.Kendini evleneceği insana saklayabilmektir.Sadakat erkekler içinde geçerlidir.