Yüzmek trapezleri çok etkiler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biri

Üye
Ben yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Omuzlarim düzelsin ve boyun ağrılarim için. Bu arada kızım. Benim trapez kaslarının olduğu bölüm, hem ön hem arka şişik. Öyle çok abartı değilde ben hoşlanmıyorum. Yüzmek trapezleri gelistirir mi? Sadece haftada 1 gidicem

etkiler ama genetiklede alakalı ben yüzmeye gitmedğim ve trapezleri fazla çalıştırmadığım halde trapezlerim baya belirgin

Benim 10 gün devamlı yüzdüm , kulaçlarda 10. gün felan atarken tricepsler ağrır gibi oluyordu.Tricepse etkisi büyük herhalde , kulaçlarla yüzmek.

kardeşim bu iş genetikle alakalı konuyu açan kişinin belliki trapezleri gelişmeye müsait yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
neresi genetik kardeşim yüzme kanat ve kol kasını geliştirir trapezide geliştiren yüzme çeşitleri var ama konuyu açan kişi serbet yüzüşten bahsediyordur diye dedim...

10 senedir profesyonel olarak yüzüyorum yüzme her kası calıstırır tabi her stili yüzmen gerek.Kelebek,sırt,kurbağa,serbest ve vücucudumu yüzmeye borçluyum

yine boş yorumlar yine bir tartışma klasik türk forumu.iyiki yurtdışındayım arkadaş bu nedir ya ergenlere bak.

kardeşim bunu buraya yazana kadar google'ya michael phelps yazabilirdin?o adamın trapezlerini belirginleştirmediyse çılgınca seninkine hiç birşey olmaz korkma.

Back
Yukarı