Yüzme ve Bodybuilding bir arada nasil

yüzme sporu boyu uzatıyor demişytiniz body sporu ise bazen kısaltabiliyor
bu boy konusu tercih meslesi olabilir.

Yüzme Bb Sporunu Yaparke Kas Gelişimine Etkisi Olcak Güçte Bi Spor Değildir,aksine Yüzmeni Gelişritmek Için Bb Yapilir,omuzlarina Bi Katki Saglamaz Sadece Yağ Yakimin Saglar Vucudundaiyani Yagsiz Bi Gorunum Elde Edersin Ancak Ikisini çokkkkk Iyi Ayarlayabilmen Gerekiyor Aksi Taktirde Kas Gelişimin Cok Cok Az Olur.vucudun Yağli Ise Cardio Olarak Yüzmeyi Kullan Derim.yüzücülerin Vucudlari Ortadadir Doğru Ama O çalişma çocukluktan Başlar Ve Okadar Duzeni Elde Etmen Bilgin Açisindan Mumkun Degil Zatende Hoş Degildir Yuzuculerin Vucutlari Bb Ciye Göre Hele.

Yüzme Bb Sporunu Yaparke Kas Gelişimine Etkisi Olcak Güçte Bi Spor Değildir,aksine Yüzmeni Gelişritmek Için Bb Yapilir,omuzlarina Bi Katki Saglamaz Sadece Yağ Yakimin Saglar Vucudundaiyani Yagsiz Bi Gorunum Elde Edersin Ancak Ikisini çokkkkk Iyi Ayarlayabilmen Gerekiyor Aksi Taktirde Kas Gelişimin Cok Cok Az Olur.vucudun Yağli Ise Cardio Olarak Yüzmeyi Kullan Derim.yüzücülerin Vucudlari Ortadadir Doğru Ama O çalişma çocukluktan Başlar Ve Okadar Duzeni Elde Etmen Bilgin Açisindan Mumkun Degil Zatende Hoş Degildir Yuzuculerin Vucutlari Bb Ciye Göre Hele.

Kesinlikle katiliyorum. Su anda tam rakamalari hatirlamiyorum, ama yuzmede kaslara binen yuk miktari 3 kg kadar diye hatirliyorum ( atmis olabilirim ama 3kg dan fazla olsa bir saat nasil yuzeceksin araliksiz degil mi?). Yuzmenin yarattigi etkiyi yaratmak icin cok hafif kilolarla bol tekrar yapabilirsin.

Bunun yaninda pro yuzuculerin de her sporcu gibi agirlik kaldirdigi dogrudur. Yuzme kaslari gelistirmez, sadece olan hacmi sekillendirir ve definisyona neden olur.

Benim kararim: yuzmeyi seviyosan hobi olarak yap, ya da cok istiyorsan kardiyo gunlerinden biriyle degistir. Ama 18 yasindan sonra vucudunun seklini degistiremezsin kolay kolay yuzerek.

ben antremandan sonra yüzüyordum haftada 4 gün fitness + yüzme yapıyordum bunu 3 + 1 şeklinde 3 gün fitness 1 gün yüzme şeklinde değiştirsem daha yararlı olur yani mesajlardan onu anladım ?

Back
Yukarı