Yüzme ne kadar etki eder ?

Kaka'22

Üye
Ben her gün 1.5-2 saat arası yüzüyorum normal çalışmalarada devam ediyorum yüzmenin kas geliştirmeye faydası ne oranda olur ?

bence okadar aşırı çalışma yüzmeyi 2 günde 1 yaparsan daha etkili olur yani off günlerde yapsanda olur aynı gün bence yapmamalısın tabi bu tempoda beslenmene çok önem vermen gerek verirsen omuzların sırtın baya gelişir yüzmeden dolayı ayrıca baya yağ yakarsın

nası 1.5-2 saat yüzüyorsn :) valla ben 30 dk yüzüyorm skılıyorm blki tek basıma oldugumdan dolayıdır düzenli yüzmek mi sırt kasını artırır yoksa 2 gunde bi yuzsem fayda edermı artıtırmı yani şekil olurmu ?

Ben her gün 1.5-2 saat arası yüzüyorum normal çalışmalarada devam ediyorum yüzmenin kas geliştirmeye faydası ne oranda olur ?

Faydası olur fakat vücut geliştirmenin yanında bir hobi gibi yapmaya devam edersen daha iyi olur.Hem vücudunu zorlamamış hem de daha dinç tutarsın.İkisini yapmak sonuçta insanı yorar.

Örnek olarak dersek : Ben iki güzel yemeği birarada yemek istiyorum der gibi bir şey olsa gerek :)

Tavsiyem kendini yüzmede fazla yormaman.

bilgiler için saolun sizin dediğiniz daha mantıklı abartırsam zararı olabilir ama bende farkettim yüzmecilerim omuzları çok fena oluyo elimden geldiğince bol bol yüzüyorum

nası 1.5-2 saat yüzüyorsn :) valla ben 30 dk yüzüyorm skılıyorm blki tek basıma oldugumdan dolayıdır düzenli yüzmek mi sırt kasını artırır yoksa 2 gunde bi yuzsem fayda edermı artıtırmı yani şekil olurmu ?

:D aslında 1.5-2 dediğime bakma hesaplamıyorum ama 1 saat vardır eğlenceli oluyo faydasıda fazla cidden.

bench_O

Bence var olan en iyi spor yüzmedir.Vücudun her yerini çalıştırır.Kısa sürede fit vücuda sahip olunabilir.İyi değerlendir derim.

Back
Yukarı