Yüzerek Yağ Yakmak!!!

melankolia_sago

Yeni Üye
Arkadaşlar ben yazın yaklaşık 45 dakika durmadan yüzeceğim her gün serbest stilde bu bir bakıma cardio olur değil mi? Koşarak yaktığım yağdan daha fazla yağ yakarmışım öyle demişti hoca doğru mu?

Bu yüzmeyi ertelemem mümkün değil çok zevk alıyorum zaten kas kaybım olmaması için de protein ağırlıklı besleneceğim ama hacim programım yok tamamen dayanıklılık ve yağ yakma güçlenme üzerine çalışıyorum.

Cardio'yu ağırlık şınav ve mekik antremanından sonra mı önce mi yapmalıyım yağ yakımı ve kas kaybı olmaması için?

Aynı şeyi bende merak ediyorum yüzme çok iyi bir cardio çeşidi gerçekten , kirlenmeden terlemeden zayıflıyorsun ayrıca su kaybıda koşuya göre daha az oluyor diye biliyorum.

Evet malesef forumdaki kimse yazmaya bile tenezzül etmedi ben de fitness salon hocasıyla konuştum net cevabımı aldım sabah kahvaltıdan sonra 10dk ısınma amaçlı cardio yapacağım yani yüzeceğim daha sonra öünlerimi yedikten sonra ağırlık antremanımı yapacağım ve 45 dk 10 dk ara olmak koşuluyla yüzeceğim böyle yağ yakarım 6 haftada 6 pack çıkacak :) Program hazır kendimden eminim.

Bana yardımcı olmayan herkese de teşekkür ederim... En azından forumda bazı şeyleri anlamamı sağladı, besle kargayı oysun gözünü bizde herkese yardım etmemeliyiz demek ki :)

herkes sana yardım etmek zorunda deilki yorum yapmak isteyen yapar bence böyle imalı laflar yapmaktan kaçın daha 16 yaşındasın senin yaşının 2 katı insanlarda var ,zaten bu başlığını okuduktan sonrada başka konularında da pek yorum alacağını sanmam.

yüzme işine gelince onun araştırmasını yapmıştım bir kaç ay önce netten okuduklarım kadarıyla koşuya oranla daha iyi olduğuna dair kesin birşey yok bir grup insan okadar iyi olmadığını başka bir grup ta yüzmenin çok etkili bir cardio olduğunu söylemiş .netten araştırsan birşeyler bulabilirdin.

iyi çalışmalar.

selam, yaşlarımız aynı hedeflerimiz aynı ancak senin belirttiğin 6 haftada six pack olayı çok zor. yağ yakımı kolay birşey değil diyette önemli bu hususta. 2 aydır ketojen yapıyorum üst karın kasım anca belli oldu 2 yıldır çalışmama rağmen. Mekik programın nedir?

Yüzerek kolay yakarım demek yanlış 1 haftada olcak birşey değil bu :) Bendede sıkınca belli oluyor ama normalde çok belli olmuyorsa zaten yağlı bir vücudun vardır..

Back
Yukarı