Yüksek Proteinli Toz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bodyyci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar yüksek miktarda proteini bulunan toz hangisi ?

Yada hangi protein tozunu tavsiye edersiniz ? En iyisi hangisi sizce ve sebep

Teşekkürler şimdiden

yanlış bilgilendirme yine. Birçok marka vardır, bu markaların da çeşitli ürünleri vardır.
Normal wheyler en az protein oranına sahip wheylerdir.
Bir üstü izole wheylerdir. Bunlar normal wheylerden daha yüksek orana sahiptir.
En üst düzey protein oranına sahip olan ve en hızlı kana karışanlar ise hidrolize wheylerdir.
Nutrande dalton 500, ON hydrowhey vs gibi çeşitleri var. Muhtemelen Hardline markasının da vardır hidrolize wheyi ama hardline uzak durulması gereken firmalardandır.

genrize izole whey ürünü kullanıyorum ben . memnunum. fiyatı 160 tl civarı olması lazım 70 servis çıkıyor. izole olduğu için aminoasit değerleri ve protein oranı normal birçok whey ürününden yüksek ben üreticisine sorduğumda 30 grda 26 yada 27 gram protein içeriyor demişti içeriğindeki ek aminoasitlerle birlikte (22 gram protein , 2.1 glutamin,1,2 lösin,2.5 gram protein =27.5 gr ) içeriyor

türkiyede satılan amerikada değil de yan ürün gibi üretilmiş avrupadan gelen optimum gibi yan sanayi ürünlerden çok daha güvenilirdir

amerikada üretilen optimumlar mesela avrupada üretilenlerden kalite açısından 2 3 kat daha üst seviyede. türkiye gibi ülkerlerde avrupada üretilen kalitesiz ürünleri sunuyorlar

amerikada üretilen optimumlar mesela avrupada üretilenlerden kalite açısından 2 3 kat daha üst seviyede. türkiye gibi ülkerlerde avrupada üretilen kalitesiz ürünleri sunuyorlar
nereden vardınız bu kanıya? Yurtdışından aldığınız ürün ile buradan aldıgınız ürünü incelediniz mi? Lab ortamına soktunuz mu? Optimum belki de Türkiye'ye girmiş en güvenilir 2-3 markadan birisidir. Bu tür çok uluslu firmaların yapıları emin olun genrise gibi ******** işletmelerden çok daha iyidir. Türkiyede sadece tarım ve bilmem ne birliği onay verirken optimum gibi markalar birçok test sistemine girip ürünlerini onaylattırmışlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keriz? Enayi?
Kaynak diyorum hakaret ediyorsun, sonra laf salatası sonra tekrar hakaret.
Şimdi çeşitli sitelerde neden ucuz neden pahalı olduğunu açıklayayım.
1- SKT'sı yaklaşan ürünlerde inanılmaz indirimler olur. Optimum da muhtemelen ülkeye en çok giren ürünlerden.
2- Bak ben ithalat ihracat işiyle uğraşıyorum. Optimum alt sınır belirler. Yani supplementler.com 1000 kutu alıyordur. 220 tl yerine 150 liradan alıyordur kutusunu. SKT olsun olmasın supplementler.com reklam olması açısından ya da başka bir maksatla indirime sokabilir ürünü. Kitap sektörü de böyledir. Bir alt limit vardır satış bedeli. (Genelde %50 olur) Satıcı %50 bandını %20'ye düşürerek karından kısarak satış yapar. Hatta endüstriyel ürünlerde dahi bu sistem böyledir. Yani adamlar 210 tlye alıp 220ye satmıyordur. Diyeceksin ki niye 150'ye peki kampanya yapmıyor yani alt limit mesela? Çok basit, optimum bir alt sınır belirler ve bu alt sınırın altına satılması yaksaklanır. Supplementler.com gibi firmalar buna her türlü uyar. Bazen işte bir şekilde bireysel kullanıcılar falan bu yasağı deler. Ya da sahte üründür. Dünyada en çok sahtesi üretilen supplement markalarının başında gelir. O yüzden bandrolü olan vergisini ödeyen şirketlerden almak gerek.
Ben optimum çalışanı değilim, hatta optimum şu ana kadar hiç almadım. Multipower ve nutrade arasında dönüp dolaşıyorum genel itibari ile. Hiçbir zaman da bir ürünün fanboyluğunu yapmadım, yapmam da. Beni ilgilendirmiyor.
Peki bana hakaret eden birisine niye ciddi ciddi yorum yaptım?
aslında sana yorum yapmıyorum. bilgi almak isteyen arkadaşa yorum yapıyorum. sana verdiğim son cevap bu.

Keriz? Enayi?
Kaynak diyorum hakaret ediyorsun, sonra laf salatası sonra tekrar hakaret.
Şimdi çeşitli sitelerde neden ucuz neden pahalı olduğunu açıklayayım.
1- SKT'sı yaklaşan ürünlerde inanılmaz indirimler olur. Optimum da muhtemelen ülkeye en çok giren ürünlerden.
2- Bak ben ithalat ihracat işiyle uğraşıyorum. Optimum alt sınır belirler. Yani supplementler.com 1000 kutu alıyordur. 220 tl yerine 150 liradan alıyordur kutusunu. SKT olsun olmasın supplementler.com reklam olması açısından ya da başka bir maksatla indirime sokabilir ürünü. Kitap sektörü de böyledir. Bir alt limit vardır satış bedeli. (Genelde %50 olur) Satıcı %50 bandını %20'ye düşürerek karından kısarak satış yapar. Hatta endüstriyel ürünlerde dahi bu sistem böyledir. Yani adamlar 210 tlye alıp 220ye satmıyordur. Diyeceksin ki niye 150'ye peki kampanya yapmıyor yani alt limit mesela? Çok basit, optimum bir alt sınır belirler ve bu alt sınırın altına satılması yaksaklanır. Supplementler.com gibi firmalar buna her türlü uyar. Bazen işte bir şekilde bireysel kullanıcılar falan bu yasağı deler. Ya da sahte üründür. Dünyada en çok sahtesi üretilen supplement markalarının başında gelir. O yüzden bandrolü olan vergisini ödeyen şirketlerden almak gerek.
Ben optimum çalışanı değilim, hatta optimum şu ana kadar hiç almadım. Multipower ve nutrade arasında dönüp dolaşıyorum genel itibari ile. Hiçbir zaman da bir ürünün fanboyluğunu yapmadım, yapmam da. Beni ilgilendirmiyor.
Peki bana hakaret eden birisine niye ciddi ciddi yorum yaptım?
aslında sana yorum yapmıyorum. bilgi almak isteyen arkadaşa yorum yapıyorum. sana verdiğim son cevap bu.
o sözleri hakaret olarak algılıyıp üstüne alıyorsan senin sorunun. belli zaten ithalat ettiğin için genriseyi sevmemen normal. firma satıcılara aşırı bir kar sağlamıyor çünkü. firma sahibide bayi vermiyor herkese. senin gibilerin sevmemesi gayet normal o yüzden. ayrıca suplementler değil daha düşük kademedeki siteler daha uygun fiyatlara macar ürünlerini optimum diye sizin aracılığınız ile yutturuyor açıkçası. attığım konu linki orda. oraya yorum atan adamların vücutlarınında fotoğrafları orda git tek tek en başa kadar bak. merdiven altı ürünler ile demekki daha iyi verim alan insanlarda varmış.

neyse. bu konuda ithalat diyince mantıken akla o geliyor ilk zaten. dediğim gibi o konuyu takip edenleri inceleyip gelişimlerini gözlemlersin istersen merdiven altı dediğin ürünü kullanarak

Back
Yukarı