Keriz? Enayi?
Kaynak diyorum hakaret ediyorsun, sonra laf salatası sonra tekrar hakaret.
Şimdi çeşitli sitelerde neden ucuz neden pahalı olduğunu açıklayayım.
1- SKT'sı yaklaşan ürünlerde inanılmaz indirimler olur. Optimum da muhtemelen ülkeye en çok giren ürünlerden.
2- Bak ben ithalat ihracat işiyle uğraşıyorum. Optimum alt sınır belirler. Yani supplementler.com 1000 kutu alıyordur. 220 tl yerine 150 liradan alıyordur kutusunu. SKT olsun olmasın supplementler.com reklam olması açısından ya da başka bir maksatla indirime sokabilir ürünü. Kitap sektörü de böyledir. Bir alt limit vardır satış bedeli. (Genelde %50 olur) Satıcı %50 bandını %20'ye düşürerek karından kısarak satış yapar. Hatta endüstriyel ürünlerde dahi bu sistem böyledir. Yani adamlar 210 tlye alıp 220ye satmıyordur. Diyeceksin ki niye 150'ye peki kampanya yapmıyor yani alt limit mesela? Çok basit, optimum bir alt sınır belirler ve bu alt sınırın altına satılması yaksaklanır. Supplementler.com gibi firmalar buna her türlü uyar. Bazen işte bir şekilde bireysel kullanıcılar falan bu yasağı deler. Ya da sahte üründür. Dünyada en çok sahtesi üretilen supplement markalarının başında gelir. O yüzden bandrolü olan vergisini ödeyen şirketlerden almak gerek.
Ben optimum çalışanı değilim, hatta optimum şu ana kadar hiç almadım. Multipower ve nutrade arasında dönüp dolaşıyorum genel itibari ile. Hiçbir zaman da bir ürünün fanboyluğunu yapmadım, yapmam da. Beni ilgilendirmiyor.
Peki bana hakaret eden birisine niye ciddi ciddi yorum yaptım?
aslında sana yorum yapmıyorum. bilgi almak isteyen arkadaşa yorum yapıyorum. sana verdiğim son cevap bu.