Yumurtada çok yüksek protein yok 100 g yaklaşık 13 gr protein var ve tavuk göğsünde olduğu kadar protein almak için 3yumurta yemek lazım yaklaşık olarak ... benim öğrenmek istediğim 100 gr ı en az 30 g proteine sahip en düşük kalorili besinler full protein az yağ dieti için öğrenmem lazımtavuk göğsü, yumurta
100gr tavuk gogsunden alinan proteini almak icin 3 yumurta yemek yeterlimi yani?Y
Yumurtada çok yüksek protein yok 100 g yaklaşık 13 gr protein var ve tavuk göğsünde olduğu kadar protein almak için 3yumurta yemek lazım yaklaşık olarak ... benim öğrenmek istediğim 100 gr ı en az 30 g proteine sahip en düşük kalorili besinler full protein az yağ dieti için öğrenmem lazım
benim öğrenmek istediğim meyve sebze yada et türleri.whey gerçekten süper protein kaynağı ama ben takviye yerine yenebilir besinler arasında düşük kalori/bol protein oranına sahip olanları arıyorum[DOUBLEPOST=1421493324][/DOUBLEPOST]Whey protein.
bi yumurta yaklaşık 60 gr falan 3 yumurta 180 gr falan eder buda yaklaşık 20 gr protein eder ama tavuğun yüz gıramında 30 gram protein olduğu söyleniyor100gr tavuk gogsunden alinan proteini almak icin 3 yumurta yemek lazim ne demek !!!
teşekkürlerTofu ve mantarda bitkisel kaynaklı proteinler var ve protein diyeti için yeterli değil içindeki protein oranları.
En düşük kalorili protein kaynağı deniz ürünleri (ton balığı, keler balığı, mezgit, mürekkepbalığı , istiridye ve kerevit) tavuk, yumurta, lor peyniridir.