Yüksek nabzı avantaja nasıl dönüştürürüm ?

Merhaba öncelikle
yaşım 17 ve kalbim normalden hızlı atıyor.
Koşu bandında hızı 10 a çekip 5 dakika kosunca 210 civarı nabız görüyorum.
Kardiyolog kalbimde bir sorun olmadıgını ancak normalden fazla attıgını söyledi.
Genetik dedi. Ben yağ yakmaya çalışıyorum 10-15kg fazlam var ama yağ yakım aralığı 120-140 arası diyoralr.
Benim nabzım hiç 120-140 arası durmuyor ki ya 170 yada 200 arası hep ne yapacağım ben ?
Avantaja nasıl çevireceğim ?

Avantajlı doğmuşsun zaten Kadir! O nabızla kardiyo yağları cayır cayır yakacaktır. Senin nabız aralığın önerilenin üstünde olduğundan riskli denir ancak senin genetiğin el veriyorsa sağlıklı olarak kardiyo yapmana sıkıntı yok derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardiyo yaparken yere damlayan teri, yaktığın yağ kabul et ve vazgeçmeden çalış, sporu da bundan sonraki hayatında "bir yaşam tarzı" haline getirmeye çalış...

Avantajlı doğmuşsun zaten Kadir! O nabızla kardiyo yağları cayır cayır yakacaktır. Senin nabız aralığın önerilenin üstünde olduğundan riskli denir ancak senin genetiğin el veriyorsa sağlıklı olarak kardiyo yapmana sıkıntı yok derim.

Ya hocam bir yerde okudum şey yazıyordu bundan dolayı korkuyorum ben hiç kilo veremeyeceğim diye.

170 üstü nabız Anaerobik nabızdır kalp güçlenir laktik asite karşı güçlenilir yağ yakılmaz bundna korkuyorum

Body/Fitness için çok şey yazılır çizilir...
Bir çok farklı tespiy yapılır, tartışılır ancak herkes şunda hem fikirdir:
Kilo vermek için aldığın kaloriden fazlasını yakacaksın!Fatsecret uygulamasını tavsiye ederim, yediğini ve yaktığını kaydet, her ay sonunda tartıl, göreceksin ki yavaş yavaş değişiyorsun.

Back
Yukarı