Yüksek ağırlıklarla define vücut

Define yani fit ve parçalı bir vücut olmak için kardiyo ve çok tekrar az ağırlık öneriyor herkez forumda okuduğum kadarıyla bodya başlayalı 1 hafta oluyor benim merak ettiğim kardiyomu düzgün bir şekilde yapsam ama ağırlıkları çok tekrar az ağırlık değilde yüksek ağırlıklarla 8-10 terar yapsam yine istediğim define vücut olur mu

16 yasında ve 72 kıloda neden defıne olmaya calısıyorsunkı..Bence 2-3 yıl yavas yavas kutlenı kazan sonra cok guzel bır sekılde defınasyon yaparsın..

bence kilolu degilsin hacim kazanmaya bak sonrada definasyona girersin. eger definasyon surecini gozune kestiremiyorsan fitness yap ama bu seferde cok sabirli olman gerek. ama eger dersen ki definasyondaymis gibi diyet, kardiyo yapim ama hacim kazanir gibi antrenman yapim ozaman isin cok daha zor hem protein agirlikli super diyet yapmalisin ,hem sabirli olmalisin hemde kaslarini yikima ugratmamalisin buda cok zor bise.ama bana sorarsan yasin daha 16 cok agir kilolara girmeden guzel beslenerek yasinin gerektirdigi olcude, antrenman bilincine sahip , sabirli bi sekilde ,ara vermeden spor yap yasin 20 yi bulunca bu dediklerimi cok iyi anlarsin.

Son düzenleme:
bende 16 yaşında 1.83 boyunda 71 kiloyum az tekrar fazla ağırlık ile 2 yılda iyi bir sonuç aldım bnce kardiyoya gerek yok

definisyonda temel yağlardan kurtulmaktır..çok ağırlık ya da az ağırlık kasa farklı bir şekil vermiyor ki..ağır girerseniz kas büyümesi konusunda 1 adım önce olursunuz sadece..
cardio ve ağır dieti az zamanda çabucak define olmak için tercih ediyor insanlar..

Son düzenleme:
Back
Yukarı