Yörsan Kahvaltılık Lor Peyniri (Fotoğraflı) 750gram=3,25tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coombo5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yörsan 750'lik hiç görmedim, 500 gram olanı fiyat açısından biraz sıkıntı evet 4.70, ama lezzet olarak yanına yaklaşabilecek lor yok, değerleri de 19 gram protein 2 gram yağ oldukça iyi, benim yörsana tek alternatifim tahsildaroğlunun loru, 500 gram 2.95 ve yaklaşık 17 gram protein 10 gram yağ, yağ oranı sıkıntı biraz ama ekonomi yapıyoruz :D

bahsettiğiniz besin değerleri kaç gramında bu lorun? benim şu anda kullandığım 500 gramlık lorun 100 gram için besin değerleri şöyle: 14 gr protein, 15 gram yağ.

bahsettiğiniz besin değerleri kaç gramında bu lorun? benim şu anda kullandığım 500 gramlık lorun 100 gram için besin değerleri şöyle: 14 gr protein, 15 gram yağ.

500 gramlık lor'un 100 gramı için
muratbey sanırsam 14 gram pro 15 gram yağ

Yörsan için 100grda 19gr protein 2.2 yağ.Geçenlerde istanbulda metro diye bir yer var toptan satan bir yer orda 750 grlık yörsan lor peyniri vardı fiyatıda 6 lira gibi birşeydi 4-5 tane aldım.

500 gramlık lor'un 100 gramı için
muratbey sanırsam 14 gram pro 15 gram yağ

öncelikle konu hakimiyetin için tebrik ederim, hatta şaşırdım. söylemediğim halde kullandığım lorun muratbey olduğunu bildin. demek ki ben piyasadaki en kötü ürünü kullanıyorum. yağ oranı protein oranından fazla. yörsan'ı macro ya da migroslarda bulabilirim anladığım kadarıyla. teşekkürler.

öncelikle konu hakimiyetin için tebrik ederim, hatta şaşırdım. söylemediğim halde kullandığım lorun muratbey olduğunu bildin. demek ki ben piyasadaki en kötü ürünü kullanıyorum. yağ oranı protein oranından fazla. yörsan'ı macro ya da migroslarda bulabilirim anladığım kadarıyla. teşekkürler.

denemediğim lor kalmadı ondan biliyorum ve daha kötülerini de gördüm, imkanınız varsa en iyisi yörsan

Merhaba arkadaşlar.Yörsan lor peyniri kahvaltılık ve böreklik lor olarak 2 farklı pakette satılıyor bende bu peynirden sürekli tüketiyorum.Kipa v.s birçok büyük markette bulunuyor eskiden en iyi lor kaanlar dı fakat daha sonradan çıkarttığı yeni lordaki besin değerleri çok değişti bu sebepten şuan kullanılabilir en güzel lor yörsan.

yörsana tek geçerim fiyatı dudak uçuklatıyor fakat ne yapalım gülü seven dikenine katlanır :)

Bende az önce 500gr lık böreklik olandan bulabildim ve aldım şükür. Fiyatı biraz yüksek ne yazık ki 4.70TL, alternatif marka arayışı devam. Hiçbir yerde az yağlı lor yok hatta çoğu yerde paket lor bile bulamıyorum.

@alexbaysu nun dediği gibi kahvaltılık ile böreklik arasında ne fark var kullanan arkadaşlar söylerse sevirim.

Bende az önce 500gr lık böreklik olandan bulabildim ve aldım şükür. Fiyatı biraz yüksek ne yazık ki 4.70TL, alternatif marka arayışı devam. Hiçbir yerde az yağlı lor yok hatta çoğu yerde paket lor bile bulamıyorum.

@alexbaysu nun dediği gibi kahvaltılık ile böreklik arasında ne fark var kullanan arkadaşlar söylerse sevirim.

Bulmak zor, satan yer çok az. Ben genelde Migros'tan alıyorum, siz nereden alıyorsunuz?

Yanlışım varsa düzeltin ama böreklik lor daha az yağlı daha az tuzlu diye biliyorum.

Kahvaltılık ile börekliğin yağ oranı aynı ama bariz bir tat farkı var bence kahvaltılığın tadı çok daha güzel fakat nedenini çözebilmiş değilim.

Kahvaltılık lorla böreklik lor arasında bir fark yok bence.Ben böreklik yada kahvaltılık olarak hep 4-5 paket alıyorum yapımından kaynaklanan bir durum sanırım ne kahvaltılığın nede börekliğin tadı her seferinde farklı oluyor bazen sert kuru bazen biraz daha cıvık bir kıvamda oluyor peynirler.

Belki kahvaltılık biraz daha sulu bırakılmış olabilir. Ben de böreklik kullanıyorum ve tat ve kıvam olarak daha hoşuma gitti diyebilirim.

Yörsanı sadece migrosta bulabildim ama fiyatı 4.70 civarıydı, bende BİMden farklı bir markanın lor peynirini aldım hatta son 3 adet kalmıştı kaptım hepsini :)
100gr için besin değerleri: 100kalori, 15.3gr protein, 3gr yağ ve 3gr karb.. Fİyatı da sadece 2.95tl

Yörsanı sadece migrosta bulabildim ama fiyatı 4.70 civarıydı, bende BİMden farklı bir markanın lor peynirini aldım hatta son 3 adet kalmıştı kaptım hepsini :)
100gr için besin değerleri: 100kalori, 15.3gr protein, 3gr yağ ve 3gr karb.. Fİyatı da sadece 2.95tl

markası ne söylesene

Back
Yukarı