semihus
Üye
81 kg bel 88 cm
Tebrikler 5 cm incelme bence çok büyük başarı. istediğini elde ettiğinde yani 85 olduğunda kısa bi özet yaparsın sanırım geçmişte yaptıklarını nelere dikkat ettiğini yazarak. Çok makbule geçer...
81 kg bel 88 cm
bende yağ yakımına başlicam ve suplement almayı düşünüyorum multipower l carnitine alıp aynen senin gibi 1 saat koşup 30 40 dk mide ve 20 30 dk çok tekrar az agırlık la yağları yakmayı düşünüyodum ama sana sormak istediğim bişey var hydroxycut hardcore X i neden tercih ettin daha önce kullandınmı bende yag yakıcı bir suplement almak istiyorum 1 kere kullanıcam ve almışken en iyisini almak istiyorum bu konuda yardımcı olursan cok sevinirim...
Tebrikler 5 cm incelme bence çok büyük başarı. istediğini elde ettiğinde yani 85 olduğunda kısa bi özet yaparsın sanırım geçmişte yaptıklarını nelere dikkat ettiğini yazarak. Çok makbule geçer...
koşu,uzay bandı ip atlama bunlar 1 saat zaman alıyordu ve hafif çok tekrar ağırlık antremanında 30-40 dk sürüyordu burada önemli olan nefes nefese bir antreman yapmakyağ yakımı açısından.
Yemek olarak normal kahvaltımı yapıyodum hatta lahmacun tatlı vs şeylerde yiyodum fakat akşam 4-5 oldumu yemeği kesiyodum çayı şekersiz içiyorum 4-5 bardak böyle yani![]()