Winstrol kullanacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Winstrol kullanacağım iğne şeklinde bu beslenmeyi uygulayacağım yanında
Sabah 4 yumurta beyazı 1 sarısı 15 yeşil zeytin beyaz peynir
Ara öğün elma
Öğlen 250 gr haslanmış tavuk
Araöğün 50 gr fındık
Akşam 250 gr tavuk sınırsız salata
Sorularım
Winstrol tek başına yağ yakımını hıLandırırmı
Eczanede bulabilirmiyim
Yağ oranımı %14 den 12 11 e yani baklava görüncek zamana ne kadar sürede getirir
Resimleri ekliyeceğim boy 1.74 kilo 78
NOT diyet yap bunlara gerek yok demeyin risklerini bilerek bu konuyu açtım

risklerin neresini biliyorsun? winstrol ün yağ yakımını sorduktan sonra :D eczaneden bulamazsın sana illa ki satan bir spor salonu hocası da çıkar sonuçta senin gibileri yolmak onlar için geçim kaynağı

Winstrol tek basina kullanilmamali, dogal testo uretimini baskilar, ayrica yag yakar demek yanlis, daha ziyade iyi su aticidir.

Winstrol tek basina kullanilmamali, dogal testo uretimini baskilar, ayrica yag yakar demek yanlis, daha ziyade iyi su aticidir.
yağ yakıcı olarak önerebileceğin çok etkili birşey varmı[DOUBLEPOST=1429083239][/DOUBLEPOST]Resimlere bakarakda yanıtlayabilirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 603
  • image.jpg
    image.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 639
var, efedrin kullan yahut dnp kullan

yağ yakıcı olarak önerebileceğin çok etkili birşey varmı[DOUBLEPOST=1429083239][/DOUBLEPOST]Resimlere bakarakda yanıtlayabilirsiniz

Steroidlik bir durumun yok, guzel diet +cardio ile cozulecek is.. Cok canin cekerse yanina termojenik bir yag yakici supplement kullanirsin our biter.

Mucize ilac yok, hadi var diyelim, o yagi yaktirir ardindan anana agit yaktirir.

Resimlere bakarsak beni nezaman dümdüz yağsız bir karına ulaştırır
Bak guzel kardesim adam DNP filan yazmis, Sakin ama sakin girme bu islere, bu ilac OLDURUR, hele ki senin gibi bu konulara uzak birini gercekten OLDURUR.

Efedrin ise kalp ritmini bozmaya birebir ....[DOUBLEPOST=1429084032][/DOUBLEPOST]
var, efedrin kullan yahut dnp kullan
Kusura bakma ama boyle bir oneri verilemez, verilmemeli vebali olursun cocugun.... Iki kere dusun yorum yazarken...

Steroidlik bir durumun yok, guzel diet +cardio ile cozulecek is.. Cok canin cekerse yanina termojenik bir yag yakici supplement kullanirsin our biter.
Riskleri zararları bilerek bunu yap
Mucize ilac yok, hadi var diyelim, o yagi yaktirir ardindan anana agit yaktirir.
Siz sadece ilaç ismi ve nereden bulabileceğimi söyleyin birde beni ne kadar sürede sonuca ulaştırcağını riski zaten aldım

bunlarda öyle bir risk yok direk zararını görürsün, yani riski göze aldım demene gerek yok şu hastalık olacak mı olmayacak mı diye bekleme çünkü olacak :) efedrin kullanan kuzenim kalp kasını yana bırak hastanelik oldu midesinden de rahatsızlandı ( şimdi daha çok yediklerine dikkat etmek zorunda ) yani yan etki değil direk olacak hastalıklar var.
Ben vebal konusundan anlamam bir insan kendine zarar vermek istiyosa versin yeterince bu konuda uyarıldı zaten

Animal cuts Amerikan versiyonu bul bir yerlerden al kullan..Steroide yönelmenin anlamı yok senin için...Ben zamanında çok verim almıştım...Kocaman karnımı bir ayda düzlemişti ama nerdeyse hergün bisikletle 1 saat hızlı tempo çalışıyordum...Efedrin veya daha ötesi clenbuterol gibi maddeler direkt kalp atımı üzerine sorunlar çıkarıyor...Uzun vadede çok zararlı...Dünyada ölüm nedenleri başında kalp hastalıkları geliyor...Winstrol zaten hormonal bir steroid, boşu boşuna su atıcam diye birde cinsel sağlığınla oynama...Basit suplementlerle bu işi çözersin...

Winstrol kullanacağım iğne şeklinde bu beslenmeyi uygulayacağım yanında
Sabah 4 yumurta beyazı 1 sarısı 15 yeşil zeytin beyaz peynir
Ara öğün elma
Öğlen 250 gr haslanmış tavuk
Araöğün 50 gr fındık
Akşam 250 gr tavuk sınırsız salata
Sorularım
Winstrol tek başına yağ yakımını hıLandırırmı
Eczanede bulabilirmiyim
Yağ oranımı %14 den 12 11 e yani baklava görüncek zamana ne kadar sürede getirir
Resimleri ekliyeceğim boy 1.74 kilo 78
NOT diyet yap bunlara gerek yok demeyin risklerini bilerek bu konuyu açtım
Bu beslenmeyle hiçbir şey elde edemezsin bu bir, ikinci olarak steroidler kilo verdirmez su tuttuğun için kilo alırsın ve gereksizdir.

Guzel kardesim, bir beslenme ornegi atarak daha yardimci olabilirsin, bunun yaninda su tutturmayan steroidlerde var midir? Varsa hangileridir? Bir de vucut neden su tutar?
Böyle konulara cevap vererek insanları steroide yönlendirmek istemiyorum, insanları bunu kullanmaya değil kullanmamaya yöneltmeliyiz forumda bir arkadaş var hayatında ilk kez spor yapıyor ve çocuğu direkt steroidle başlatmışlar, böyle şeyler olmasın diye uğraşıyoruz.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- 'Doping ve Hormonlar Bölümü'ne girmek ve paylaşım yapmak için üye yaşı en az 18 olmalıdır.

BodyForumTR.com sitesi Steroid/Doping kullanımına karşıdır!

Doktor kontrolünde olmayan steroid (ilaç) kullanımı kanser, kısırlık, jinekomasti (kadınımsı meme görünümü), kellik gibi bir çok ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Size tavsiyemiz; aşağıdaki öneriyi dikkate almanızdır.

-Steroid (ilaç) kullanmadan, doğru antrenman ve beslenme programlarıyla istediğiniz vücut seviyesine, kas ölçülerine ulaşabilirsiniz. Antrenman ve beslenme ile ilgili başlıklarımız aşağıdaki linktedir.

https://www.bodyforumtr.com/threads/bodyforumtr-kullanım-kılavuzu.79035/

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı