wing tsun için lütfen yardım +++

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu sitede wing tsun eleştrisi var oku ben videoda izledim wing tsuncuyla muaythaiciyi yada kicxboksçuyu karşılaştırmışlar wing tsuncu yenildi bana uygun gelmedi git muaytahi ,kicxkboks ,mma öğren daha iyi.

Son düzenleme:
Şöyle denebilir. Eğer uzun süre spor yapacaksanız WT çok güzel bir spor dalıdır. Fakat ben 5 6 ay yaparım sonra bırakırım diyorsanız arkadaşın dediği gibi kickbox fln yapın WT ye uzun zamanınızı vermeniz gerekir sağlam iş çıkarabilmek için ama kickbox gibi sporları 4 5 ay bile yaparak hiç spor yapmamış birinden 1 adım önde olabilirsiniz.

işe yarar mı diyorsun adam dövmek için mi yapacaksın? bu bir sanattır nasıl müzik resim bir sanatsa buda dövüş sanatıdır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:11 ----------

Şöyle denebilir. Eğer uzun süre spor yapacaksanız WT çok güzel bir spor dalıdır. Fakat ben 5 6 ay yaparım sonra bırakırım diyorsanız arkadaşın dediği gibi kickbox fln yapın WT ye uzun zamanınızı vermeniz gerekir sağlam iş çıkarabilmek için ama kickbox gibi sporları 4 5 ay bile yaparak hiç spor yapmamış birinden 1 adım önde olabilirsiniz.

4-5 aysa kick boksör olamaz imkansız.tabi biraz gelişme olur.

@reddi

sana yarım sayfa cevap yazarım da gerek yok... okuyup, düşünüp anlayacağını sanmıyorum.

erayaktas

wt spor değil, savaş sanatıdır. diğer dedikleriniz doğru, wt de 5-6 ayda pek fazla bişey öğrenilmez

vücutcuu

yaşına göre olgun konuşuyorsun, 14 yaşında değilsin galiba ? :)

enter1998

bu soruyu git öğretecek olan kişiye sor ;) tekniğiyle seni etkilemesini iste, kişisel kanaatim ; wt zayıf yapılı minyon tipli insanlar için en etkili savaş sanatı

@reddi

sana yarım sayfa cevap yazarım da gerek yok... okuyup, düşünüp anlayacağını sanmıyorum.

erayaktas

wt spor değil, savaş sanatıdır. diğer dedikleriniz doğru, wt de 5-6 ayda pek fazla bişey öğrenilmez

vücutcuu

yaşına göre olgun konuşuyorsun, 14 yaşında değilsin galiba ? :)

enter1998

bu soruyu git öğretecek olan kişiye sor ;) tekniğiyle seni etkilemesini iste, kişisel kanaatim ; wt zayıf yapılı minyon tipli insanlar için en etkili savaş sanatı

14 yaşındayım ve adam gibi konuşuyorum sadece.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı