Whey Protein

Merhaba arkadaşlar ben protein tozu almak istiyorum..

Malum ögrenciyim..Başlangıç olarak 510 gramlık alacam 65 Tl falan. 17 gün idare ediyormuş.

Bende 17 gün içinde para biriktiririm .. O aldığım protein tozu bitene kadar

Tahminen o bitene kadar 150 tl falan biriktiririm .. Daha büyük bir protein tozu alırım...

Sizce Nasıl ?? Fikrim

Acele etme toz için ya acil ya da olmazsa olmaz bir şey değil bu beslenmeni duzgun yap ustune alırsın sonrasinda ihtiyac duyuyosan beslenmene ayiracagin parayi buna ayırma ama

şafak sen hala 5 kilo dambılla ön kol artı mekik mi çalışıyorsun? yoksa omuz sırt bacak arka kol çalışmalarına başladın mı?

:D Yaver abi merak etme o safhaları geçtik :D Düzenli bir şekilde çalışıyorum evet omuz 5 kg çalışıyorm ama kol göğüs 7.5 . Karın içinde yine dediğin gibi mekik çekiyorum :D

Yaver abinin lahmacundan sonra en sevdiği yemektir menemen can yerinden vurdun simdi iki menemen yapip yer :)
bu sene turşuyu yaptık, ama dolaba domates saklamayı unutmuşuz :) stoklar sınırlı. o yüzden sürekli yapamıyorum. şimdi gidip marketten göz göre göre o ilaçlı domatesleri de almak istemiyorum. şunun şurasında yaz'a ne kaldı :)

protein tozundan beklenti nedir ? nesquik gibi ağzını tatlandırması içinmi almayı düşünüyosun yoksa kullandığında kasların coşucak mı sanıyorsun? gözüken maddi imkanların kısıtlı harçlık biriktirerek almayı düşünüyosun o halde farklı seçeneklere yönelmen daha mantıklı olur senin için.
belliki sağlam antrenman yapamıyorsun 5-10kg dumbbell ile bi yere varamazsın paranı madem biriktirecen o parayla salona yazıl yada taksitle daha fazla ekipman al. protein değeri yüksek besinleri araştır daha falza tüket ki mevcut koşullarda tozun faydasını göremeyeceğin için başımıza toz düşmanı kesilme.

protein tozundan beklenti nedir ? nesquik gibi ağzını tatlandırması içinmi almayı düşünüyosun yoksa kullandığında kasların coşucak mı sanıyorsun? gözüken maddi imkanların kısıtlı harçlık biriktirerek almayı düşünüyosun o halde farklı seçeneklere yönelmen daha mantıklı olur senin için.
belliki sağlam antrenman yapamıyorsun 5-10kg dumbbell ile bi yere varamazsın paranı madem biriktirecen o parayla salona yazıl yada taksitle daha fazla ekipman al. protein değeri yüksek besinleri araştır daha falza tüket ki mevcut koşullarda tozun faydasını göremeyeceğin için başımıza toz düşmanı kesilme.
son cümlede koptum :)

Sen kafanı yorma bütün ekipmanlar var bende barfixten tut şınav barına kadar kim demiş kısıtlı para ben parayı çar çur etmemek için besin al dersende zaten gerekeni alıyorum yumurta süt vb

kardeşim azmini takdir ediyorum valla ne diyim :D bide salona gidip tam kendini verdinmi bu iş tamamdır :D protein tozu sana dediğim gibi aman aman iş yapmaz seni coşturmaz ama idmandan sonra toparlanma süren kısalır bide hoop 20 gr protein kötü birşey değil yani. ama onu ileriki safhalarda tüketmen fizyolojik olarak daha sağlıklı. şimdi ona vereceğin paraya biraz daha ekipman al veya ucuz yollu bi salona yazıl önemli olan salonun ne kadar büyük veya ne kadar çok ekipmanının olması değil sıcak atmosfer ve senin içindeki motivasyondur bir bar 3 5 makine 3 5 dumbell bile yeterlidir.

Back
Yukarı