Whey mi Mass mi Gainer mı?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Mert ben 17 yaşındayım 72kg 1.79boy. Supplement almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum kimisi hacim kazan diyor fakat hacimim iyi olduğunu düşünüyorum. Jay Cutler gibi de olmak istemiyorum (Hacim olarak) Manken vücudu, mesela marc fitt. Siz ne dersiniz? Ne almalıyım? Bide yeni baslayan birisinin bcaa almasi gerektiğini söylüyorlar dogru mu sizce? Şimdiden teşekkürler

Kullanmadığım bir ürün hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz. Paran varsa weider dan şaşma. Yada muscletech de iyi üründür fiyatı weider a göre daha uygun

Bir zararı olmaz yağ yakıcının ama ihtiyacın olcağını zannetmiyorum. Yağ yakıcıyı içtin hoop yağlar gitti yok öyle birşey :) Düzgün bir beslenmeyle yağlardan kurtulabilirsin. Boy kilo orantına bakınca çok fazla yağın olduğunu düşünmüyorum. Forumda beslenme konusunda biraz araştırma yap çok değerli bilgiler bulabilirsin. Ama işin özü şu un şeker tuz yağ bunlardan uzukdur protein ağırlıklı beslen

Bir zararı olmaz yağ yakıcının ama ihtiyacın olcağını zannetmiyorum. Yağ yakıcıyı içtin hoop yağlar gitti yok öyle birşey :) Düzgün bir beslenmeyle yağlardan kurtulabilirsin. Boy kilo orantına bakınca çok fazla yağın olduğunu düşünmüyorum. Forumda beslenme konusunda biraz araştırma yap çok değerli bilgiler bulabilirsin. Ama işin özü şu un şeker tuz yağ bunlardan uzukdur protein ağırlıklı beslen

Eklentiler

• IMG_0019.jpg
    IMG_0019.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 455
Yeni başlayanların alması gereken en önemli şeyler; piliç bonfile, yumurta, süt, lor peyniri, fındık-fıstık-badem, pirinç, bulgur ve sebzeler olmalıdır.
Paranı (şimdilik) kaliteli beslenmeni sağlayacak gıdalara harcamanı öneririm.

Yeni başlayanların alması gereken en önemli şeyler; piliç bonfile, yumurta, süt, lor peyniri, fındık-fıstık-badem, pirinç, bulgur ve sebzeler olmalıdır.
Paranı (şimdilik) kaliteli beslenmeni sağlayacak gıdalara harcamanı öneririm.
Öyle diyorsan öyledir çok teşekkür ederim

4 aydır spor yapıyorum boy 1.90
Kilo 78 son 1 ay hissedilir derecede gelişim.göstermeye basladim takviye olarak nler kullanmalıyım

4 aydır spor yapıyorum boy 1.90
Kilo 78 son 1 ay hissedilir derecede gelişim.göstermeye basladim takviye olarak nler kullanmalıyım
Whey Protein. Sabah kalkar kalkmaz ve spordan sonra iç. Gainer almak gibi bir hataya düşme gereksiz ürünler, uzun süreli kullanımda kilo aldırıyor fakat 2-3 kutu bitirmek gerekiyor. ON Serious Mass kullandım, verdiğim paraya pişmanım yeminlen.

Back
Yukarı