Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 1.5 aydır spor yapıyorum önceden yapıp ara vermiştim.1.5 ay önce başladığımda 65 kiloydum şuan 70 kiloyum 1 kutu xpro karbonhidrat tozu kullandım ek olarak bir kutu daha mı alsam yoksa protein tozu mu alsam ?
Öncelikle arama yapmadan konu açmamanızı öneririm . Forumda bu konu ile ilgili bir sürü başlık açılmış durumda . Supplement kullanmak bu sporun max % 10 'u.Siz %90 'u tam yapıyor musunuz ki supplemente yöneliyorsunuz ? Beslenmenizi düzene koymanızı öneririm. Normalde konuyu kilitlemem lazım fakat cevap verme ihtimalinize karşı şimdilik kilitlemiyorum .
Öncelikle arama yapmadan konu açmamanızı öneririm . Forumda bu konu ile ilgili bir sürü başlık açılmış durumda . Supplement kullanmak bu sporun max % 10 'u.Siz %90 'u tam yapıyor musunuz ki supplemente yöneliyorsunuz ? Beslenmenizi düzene koymanızı öneririm. Normalde konuyu kilitlemem lazım fakat cevap verme ihtimalinize karşı şimdilik kilitlemiyorum .