Whey mi Karbonhidrat mı ?

Yaklaşık 1.5 aydır spor yapıyorum önceden yapıp ara vermiştim.1.5 ay önce başladığımda 65 kiloydum şuan 70 kiloyum 1 kutu xpro karbonhidrat tozu kullandım ek olarak bir kutu daha mı alsam yoksa protein tozu mu alsam ?

Merhaba ;

Öncelikle arama yapmadan konu açmamanızı öneririm . Forumda bu konu ile ilgili bir sürü başlık açılmış durumda . Supplement kullanmak bu sporun max % 10 'u.Siz %90 'u tam yapıyor musunuz ki supplemente yöneliyorsunuz ? Beslenmenizi düzene koymanızı öneririm. Normalde konuyu kilitlemem lazım fakat cevap verme ihtimalinize karşı şimdilik kilitlemiyorum .

Merhaba ;

Öncelikle arama yapmadan konu açmamanızı öneririm . Forumda bu konu ile ilgili bir sürü başlık açılmış durumda . Supplement kullanmak bu sporun max % 10 'u.Siz %90 'u tam yapıyor musunuz ki supplemente yöneliyorsunuz ? Beslenmenizi düzene koymanızı öneririm. Normalde konuyu kilitlemem lazım fakat cevap verme ihtimalinize karşı şimdilik kilitlemiyorum .
Yemek,spor ve uyku düzenim gayet iyi eksiksiz olarak yapmaya çalışıyorum fakat ek olarak almayı düşünüyorum.

Back
Yukarı