WHEY GOLD SON KULLANMA TARİHİ GEÇMEDİ AMA

Arkadaşlar Merhaba,
Ben bu forumu takip ediyordum ama üyelik almamıştım, bugün aldım. Size bi soru yöneltmek istiyorum.
Whey Gold var bende protein tozu ve çok memnundum ancak bazı nedenlerden dolayı bıraktım fitness'ı. Yarısı kadar falan kaldı içemedim, dolabımın üzerine kaldırdım normal oda yani. Son Kullanma tarihi 12/2017 yazıyor daha geçmedi yani 5 6 ay var ancak yinede sorayım uzun süredir kullanmadım kapağı kapalıydı bi kaç kez açtım kontrol etmek için ama Nerdeyse 9 10 aydır yani 1-2 kere açtım kapadım. Onun dışında hep kapalıydı.
Şimdi sorum şu; Bazı yerlerde araştırdım içime şüphe düştü bozulmuşmudur falan diye. O yüzden sormak ihtiyacı duydum, Bozulmuşmduur? Yoksa bozulmuşsa eğer bir kez denesem yani içsem zehirlenme falan olur mu?

Sanmıyorum bozulduğunu, benim elimde de ağustos 2017 son kullanma tarihli bahsettiğin ürün var. En son eylülde yarısına kadar kullanıp dolaba kaldırmıştım. 1 haftadır kullanıyorum, sorun yaşamadım.
Senin elindeki ürün zaten aralık 2017. Eğer kuru ve serin yerde sakladıysan sorun olmayacaktır bence.

Sanmıyorum bozulduğunu, benim elimde de ağustos 2017 son kullanma tarihli bahsettiğin ürün var. En son eylülde yarısına kadar kullanıp dolaba kaldırmıştım. 1 haftadır kullanıyorum, sorun yaşamadım.
Senin elindeki ürün zaten aralık 2017. Eğer kuru ve serin yerde sakladıysan sorun olmayacaktır bence.

Odada dolabımın üzerinde durdu hocam işte Eylül-Ekim'den beri. Normal oda sıcaklığı.

benimde bu ay son kullanma tarihi olan whey var elimde, onun için araştırmıştım
özellikle ingilizce kaynakları okudum, millet 1-2 sene tarihi geçmiş ürünleri bile kullanmış. okuduklarımdan gördüğüm tek etki kimilerinde gaz yapmış o kadar. anladığım kadarı ile kullanımı telikeli vs olucak bir ürün değil yani işlenmiş oldugu için, kullan dene baktın rahatsız etti atarsın.

benimde bu ay son kullanma tarihi olan whey var elimde, onun için araştırmıştım
özellikle ingilizce kaynakları okudum, millet 1-2 sene tarihi geçmiş ürünleri bile kullanmış. okuduklarımdan gördüğüm tek etki kimilerinde gaz yapmış o kadar. anladığım kadarı ile kullanımı telikeli vs olucak bir ürün değil yani işlenmiş oldugu için, kullan dene baktın rahatsız etti atarsın.
Bir kez deneme amaçlı içsem öyle zehirlenme falan olmaz dimi ?

Bir kez deneme amaçlı içsem öyle zehirlenme falan olmaz dimi ?
valla benim şu an kullandığım whey senin dediğin gibi açılıp çok az kullanılıp kapalı kalmış bir kutu. üstelikte bu ay son kullanma tarihi seninkinin daha 6 ayı varmış. şahsen ben düşünmezdim bile seninkinde bozuldugunu daha 5 6 ay var derdim :)
zehirlenme falan kesin olmaz zaten, ya gaz yapar bünyen hassassa, en kötü cırcır olursun :)

Back
Yukarı