Whey+creatin+glutamin+bcaa+multivitamin

Haftada 4 gün spor yapıyorum ve hacim kazanmak amaçlı kombinasyon fikirlerinizi almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Boy 183 kilo 74

Elimdeki supplementler
On Gold Whey (içerisinde servis başı 5 gr bcaa ve 4 gr kadarda glutamin var)
On Creatine
On Bcaa
On optimen multivitamin
Xpro Glutamine

İdman günleri sabah ve idmandan sonra protein ve idmandan 30 dk önce creatine kullanıyordum, bcaa, glutamine ve optimeni nasıl verimli şekilde kullanmalıyım.[

Son düzenleyen: Moderatör:
Antreman günleri
Sabah protein ve multivitamin
Ant.30-45 dk önce BCAA ve creatine
Ant. sonra Protein, BCAA ve glutamine

Off günleri
Sabah Protein ve multivitamin
Gece Glutamine

Bu şekilde kullanmayı planlıyorum, uygun olurmuki? bide off günlerinde creatine kullanmalımıyım?

Eğer enerji depolama çabuk olsun istiyosan creatini hergün almalısın. Tabi dinlendirme sürecini de ona göre hesaplarsın. Bunun yanında bol su tüketmen sağlığın içinde iyi olur. Supplementleri ard arda alarak mideni zorlayıp kendini rahatsız etmeden tüketmen iyi olur. Sabah proteinini kahvaltıya belli bir ara ile tüketebilirsin. Vitaminlerini gün içerisinde tüketebilirsin. Spordan önce kullanacağın bir preworkout energy boost supplementi alman senin için iyi olur yok böyle devam edeyim diyosanda bcaayı antremandan önce alıp 1 ölçek protein antremandan sonra ve glutamin ve creatini yatmadan önce alsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi bu zamanlamalar senin beslenmenle direkt alakalı.

Back
Yukarı