kurar dedi:Bu ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz...??? tesekkur ederim..!!
bir arkadasım sordu..sanırım damarları falan acıyormuş..bilgi toplarmısın dedi....bende yazdım..!!EyeSeeYou dedi:kurar dedi:Bu ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz...??? tesekkur ederim..!!
nerede gördünüz bu ürünü?
PANZEHIR dedi:arkadasin bu ürünü kullanmis ve damarlari acimaya baslamis. Dogrumu anladim?
ürünün tam ismini vermelisin ben böyle bir ürünü ilk defa duyuyorum. Ingilteredeki arkadasa sordum böyle bir ürün olabilir bende duydum dedi ama su an elimde kesin bir bilgi yok.
PANZEHIR dedi:doping statüsünde olmasi icin icinde coffein+efedrin+amfetamin+prohormon gibi maddelerin olmasi gerekiyor.
Bunun disinda bizim insanimiz bazi seyleri iyi abartirlar. Damar sismesi de ne demek oluyor ben anlamadim. Vücutgelistirmede öyle bir kavram yoktur. Birisi genetic yapisi iyidir ve bu maddeyi almistir ve antreman esnasinda damarlarda iyi kan pompalanmasi vuku bulmustur ve bunuda arkadaslari görmüstür o zaman hemen herkese reklam etmeye baslamistir ve bu lafda ordan geliyordur.bu tür maddeleri kullanmadan yada sormadan evel birde icindeki madde belirtilirse daha genis capta yardimci olabiliriz.
EyeSeeYou dedi:muhtemelen böyle bir ürün yok...zaten ismi de pek supplement ismini andırmıyor...bu isimde, weider'in yayınlarında(Flex vs) izah edilen bir antreman tekniği mevcut...ayrıca...damarların genişlemesini sağlayacak bir ürün olsaydı bunu, weider'dan çok daha önce ilaç firmaları piyasaya sürerlerdi...zira damar tıkanıklığı tıp biliminde hala önemli bir sorun...damarları bu kadar genişletici bir ürün bu hastalığı belki de kökünden çözebilirdi....