Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Supplementler.com sitesinde urunun fiyati 349 tl olarak guncellenmis.Fakat su an stokta yok.Acikcasi sok oldum bu kadar yuksek fiyatlara protein tozu almak gercekten sacmaliktan ibaret.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle almayın arkadaşım ürün iyi olabilir ama tepkinizi koyun alternatiflere yönelin demedi demeyin dymatize iso 100 de zamlanacak çoğu yerde stoklarda yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

349 tl mi ya alt tarafı whey değil mi bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum artık bu supplement fiyatlarını

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5ay önce oradan 249 tl aldım nolmuş buna bu arada optimum arasında ufak bi fark hissetim belki piskolojik ama ben optimum derim okadar para çarçura gerek yok:cool:
Weider Protein Tozu - Amino Asit - Besin Destek burada hala 249 tl acaba orada yanlışmı girildi?

Kısa ve net bir şey söylemek istiyorum izninizle;
2 kilo Protein tozuna 349 tl vermek için ''RUH HASTASI'' olmak gerekir.
Weider ürünleri en son teknoloji ile üretilirler. Muscletech gibi piyasa ürünleri değildir. Reklamlara dünyalar kadar para yatırmazlar. Kalite ve performans farkı var. Weider parası olana hitap ediyor, fakat ülkemizde Weider'de çok satıldığı ve belli bir kesim müşterileri olduğu için fiyatları şişirip duruyorlar. Geçen ay 249 tl olan şuan 349 tl olmuş ve stokta yok. Kısaca bu sporu yapan zengin kesim Weider'i kullanıyor, forumlarda zengin adamların gezmeyeceğini de hesaba katarsak çoğumuz Weider'in müşterisi az sanıyor.

Weider kilo aldırıcısı mesela 500 küsürlü bir şey Türkiye'de ama yabancı ülkede 200 e yakın bir fiyatı var.

Universal 3100 kullanmıştım mesela, Weider 2200 e yaklaşamadı bile performans olarak ve Weider daha etkiliydi bide kombine yapsaydım nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum artık.

agata3y8.jpg

Weider ürünleri en son teknoloji ile üretilirler. Muscletech gibi piyasa ürünleri değildir. Reklamlara dünyalar kadar para yatırmazlar. Kalite ve performans farkı var. Weider parası olana hitap ediyor, fakat ülkemizde Weider'de çok satıldığı ve belli bir kesim müşterileri olduğu için fiyatları şişirip duruyorlar. Geçen ay 249 tl olan şuan 349 tl olmuş ve stokta yok. Kısaca bu sporu yapan zengin kesim Weider'i kullanıyor, forumlarda zengin adamların gezmeyeceğini de hesaba katarsak çoğumuz Weider'in müşterisi az sanıyor.

Weider kilo aldırıcısı mesela 500 küsürlü bir şey Türkiye'de ama yabancı ülkede 200 e yakın bir fiyatı var.

Universal 3100 kullanmıştım mesela, Weider 2200 e yaklaşamadı bile performans olarak ve Weider daha etkiliydi bide kombine yapsaydım nasıl olurdu tahmin bile edemiyorum artık.

Weider en son teknoloji ama diğerleri piyasa ürünü diye bir ifade mantıklı değil. Whey işleme süreçleri standart süreçler ve artık tüm firmalar bu teknolojilere sahip. Belki 40 sene önce bu dediğin doğru olabilirdi. En basidi Syntax Matrix Whey'deki üretim teknolojisi Weider'de yok ve gerçekten çok verimli bir whey. Neyse, Weider'i Türkiye'de zengin kesim kullanıyor olabilir ama ABD'de o söylediğin piyasa ürünleri alıyor herkes Weider'in fiyatı aynı seviyelerde olmasına rağmen. Bahsettiğin 500tl'lik kilo aldırıcı 7kg'lik bir toz şeker. Weider'e ilişkin ne bb . com'da bir tane yorum bulabilirsin (ki burası uluslararası bir platform) ne de suppreview sitelerinde. Zengin kesim bu ürünü alıyor diye ne Weider diğerlerinden kaliteli ne de bahsettiğin o zengin insanlar çok zeki olmuyor.

Şu söylediğin "en son teknoloji" konuya tam bir bilgi sahibi olmadan yaklaştığını gösteriyor. MHP, ON Nutrition, Dymatize, Mutant gibi markaların son derece eşsiz ve kaliteli ürünleri var. MHP'nin son dönemde çıkardığı glutamine bunun en açık örneklerinden biri. Keza ON Nutrition'un Pro Complex Gainer'i Weider'in 7kg'lik toz şekerine toz yutturacak bir ürün. Ancak bu ürünlerin bazıları ithal edilmiyor. Weider'in fiyatı şişirilmiş diye çok sağlam ürünler sanıyorsunuz bunları. Premium Whey, Mega Mass başlıklarında birçok yazım mevcut, okuyunuz.

Ayrıca kıyasladığın Universal 3001 de zaten çok dandik bir gainer, bunu kullanacağına gidip çay şekeri yiyebilirsin günde 60-70 tane, aynı hesap. Mega Mass 2000'i ben de denemiştim ve bir farkını görmedim. Dymatize Super Mass Gainer, Optimum Seriouss Mass, Mutant Mass, 4D Mass Phase, Cyto Mass Gainer gibi ürünleri kullanın isterseniz ve öyle bir karşılaştırma yapın. İnsanlarda Weider çok kral ve mucizevi ürünlerdir gibi bir algı oluşturmaya çalışmayı da bırakın. 7kg'lik toz şekere 500tl vermek için insanın gerçekten mental olarak birtakım sorunlara sahip olması lazım.

ayrıca 2 ay içinde 100 lira fark oluyor hayırdır dolar-euro artmıyor şu an düşüyor kimi kandırıyorsunuz ayıp ayıp tek kullandığım protendi şu ana kadar parasına o kadar bakmıyodum neyse diyodum ama artık işin içine hem fiyat pahalılığı hemde düpe düz kandırılma girdi yazık valla

Arkadasim dymatize iso gerçekten araştırdım weidere çok iyi bir alternatif optimum da iyi ama bence dymatize iso 100 denemelisin

Arkadasim dymatize iso gerçekten araştırdım weidere çok iyi bir alternatif optimum da iyi ama bence dymatize iso 100 denemelisin

Şimdiye kadar Weider Premium haricinde Optimum Gold (Amerikan üretimi) ve Ultimate Iso 93 kullandım üçünden de iyi verim aldım. Dymatize Iso'yu da merak ettim her zaman ama içinde genetiğiyle oynanmış soya olduğu için soğuk baktım hep. Hazır Türkiye stoklarına Amerikan üretimi ve Extreme milk chocolate aromalı (double rich chocolate'den çok daha güzel aroması) Optimum Gold gelmişken tekrar ona geçeceğim büyük ihtimal.

Optimum Gold Whey zaten Premium Whey ayarında bir ürün. Tek eksiği glutamine içermemesi. 50tl'ye 300gram glutamine alıp Optimum Gold Whey ile kombine edin. Böylelikle daha fazla glutamine içeriğine sahip Premium Whey ile aynı kalitede olan ve hemen hemen yarı yarıya fiyatı olan bir toza sahip olmuş olursunuz.

Son düzenleme:
Weider en son teknoloji ama diğerleri piyasa ürünü diye bir ifade mantıklı değil. Whey işleme süreçleri standart süreçler ve artık tüm firmalar bu teknolojilere sahip. Belki 40 sene önce bu dediğin doğru olabilirdi. En basidi Syntax Matrix Whey'deki üretim teknolojisi Weider'de yok ve gerçekten çok verimli bir whey. Neyse, Weider'i Türkiye'de zengin kesim kullanıyor olabilir ama ABD'de o söylediğin piyasa ürünleri alıyor herkes Weider'in fiyatı aynı seviyelerde olmasına rağmen. Bahsettiğin 500tl'lik kilo aldırıcı 7kg'lik bir toz şeker. Weider'e ilişkin ne bb . com'da bir tane yorum bulabilirsin (ki burası uluslararası bir platform) ne de suppreview sitelerinde. Zengin kesim bu ürünü alıyor diye ne Weider diğerlerinden kaliteli ne de bahsettiğin o zengin insanlar çok zeki olmuyor.

Şu söylediğin "en son teknoloji" konuya tam bir bilgi sahibi olmadan yaklaştığını gösteriyor. MHP, ON Nutrition, Dymatize, Mutant gibi markaların son derece eşsiz ve kaliteli ürünleri var. MHP'nin son dönemde çıkardığı glutamine bunun en açık örneklerinden biri. Keza ON Nutrition'un Pro Complex Gainer'i Weider'in 7kg'lik toz şekerine toz yutturacak bir ürün. Ancak bu ürünlerin bazıları ithal edilmiyor. Weider'in fiyatı şişirilmiş diye çok sağlam ürünler sanıyorsunuz bunları. Premium Whey, Mega Mass başlıklarında birçok yazım mevcut, okuyunuz.

Ayrıca kıyasladığın Universal 3001 de zaten çok dandik bir gainer, bunu kullanacağına gidip çay şekeri yiyebilirsin günde 60-70 tane, aynı hesap. Mega Mass 2000'i ben de denemiştim ve bir farkını görmedim. Dymatize Super Mass Gainer, Optimum Seriouss Mass, Mutant Mass, 4D Mass Phase, Cyto Mass Gainer gibi ürünleri kullanın isterseniz ve öyle bir karşılaştırma yapın. İnsanlarda Weider çok kral ve mucizevi ürünlerdir gibi bir algı oluşturmaya çalışmayı da bırakın. 7kg'lik toz şekere 500tl vermek için insanın gerçekten mental olarak birtakım sorunlara sahip olması lazım.

Öncelikle bir şey sorucam, sen bazı ülkelerde şu marka kullanıldığını nereden biliyorsun ? Üst seviye sporcuların çoğu Weider kullanır. Evet muscletech gibi markalar piyasa ürünüdür. Tamamen reklamlar ile şişirilen markaların başlıcalarıdır. Weider'in belli bir müşteri kitlesi vardır yani reklamlara öyle çok para vermezler. Reklama bile ihtiyaçları yoktur. Muscletech'in Creatine ürününe bakalım istersen 75 gr şeker var. Benim dediğim Universal 3001 amino asittir, gainer değil. Ayrıca çoğu kilo aldırıcılarda şeker vardır. Bunun yanı sıra Weider madem işe yaramıyor fiyatı sırf eski marka olmasından dolayı yüksek, peki neden insanlar yüzlerce reklamlar ile şişirilen abartılan ürünler ve daha hesaplı ürünler varken Weider'den şaşmıyor ? Weider işe yarıyor içeriği önemli olduğu kadar içeriğin kalitesi de önemlidir.

O zaman nitrofull kullanalım onunda içerikleri gayet iyi. Peki kalitesi nasıl ? Rezalet çünkü merdiven altı üretim bir markadır.
Ayrıca antrenman sonrası haribo yani jelibon önerenler var şeker ihtiyacı için. Haribo'da ki şeker oranını gayet iyi biliyorsun 48 grdır.
Gainer'ı 2 ye bölerek bu şeker oranını almış oluruz.

Weider ürünleri eski fiyatında olsa yani 2-3 sene önce ki fiyatlarında ve bir çok piyasa ürünleri çıkmamış olsaydı, şuan Weider'in müşterisi daha çok olacaktı. Ama Weider'in satış taktiği farklı belli bir kesim müşterisi var ve Weider'den asla vazgeçmiyorlar sebebi işe yaraması. Kimse saf değil yani durduk yere yüksek fiyatları vermez. Ayrıca Weider reklamlara para yatırabilirdi fiyatları yüksek daha fazla müşteri çekmek için ama yapmıyor çünkü Weider'in kalitesini bilenler zaten Weider'i seçiyor. Reklama ihtiyaçları yok yani boşa reklamlara parharcamıyorlar. Muscletech gibi markalar yağsız kas kütlesi vb. abartılı reklamlar ile yeni başlayan sporcuların kafalarını karıştırıyor. Bunun yanı sıra Weider'i tahtından hiç bir supplement markası indiremez. Weider etkili beslenmeyi de tavsiye ediyor dergilerinde yazıyor zaten. Bazı markalar gibi beslenme ihtiyacını 2. plana atmıyorlar.

Öncelikle bir şey sorucam, sen bazı ülkelerde şu marka kullanıldığını nereden biliyorsun ? Üst seviye sporcuların çoğu Weider kullanır. Evet muscletech gibi markalar piyasa ürünüdür. Tamamen reklamlar ile şişirilen markaların başlıcalarıdır. Weider'in belli bir müşteri kitlesi vardır yani reklamlara öyle çok para vermezler. Reklama bile ihtiyaçları yoktur. Muscletech'in Creatine ürününe bakalım istersen 75 gr şeker var. Benim dediğim Universal 3001 amino asittir, gainer değil. Ayrıca çoğu kilo aldırıcılarda şeker vardır. Bunun yanı sıra Weider madem işe yaramıyor fiyatı sırf eski marka olmasından dolayı yüksek, peki neden insanlar yüzlerce reklamlar ile şişirilen abartılan ürünler ve daha hesaplı ürünler varken Weider'den şaşmıyor ? Weider işe yarıyor içeriği önemli olduğu kadar içeriğin kalitesi de önemlidir.

O zaman nitrofull kullanalım onunda içerikleri gayet iyi. Peki kalitesi nasıl ? Rezalet çünkü merdiven altı üretim bir markadır.
Ayrıca antrenman sonrası haribo yani jelibon önerenler var şeker ihtiyacı için. Haribo'da ki şeker oranını gayet iyi biliyorsun 48 grdır.
Gainer'ı 2 ye bölerek bu şeker oranını almış oluruz.

Weider ürünleri eski fiyatında olsa yani 2-3 sene önce ki fiyatlarında ve bir çok piyasa ürünleri çıkmamış olsaydı, şuan Weider'in müşterisi daha çok olacaktı. Ama Weider'in satış taktiği farklı belli bir kesim müşterisi var ve Weider'den asla vazgeçmiyorlar sebebi işe yaraması. Kimse saf değil yani durduk yere yüksek fiyatları vermez. Ayrıca Weider reklamlara para yatırabilirdi fiyatları yüksek daha fazla müşteri çekmek için ama yapmıyor çünkü Weider'in kalitesini bilenler zaten Weider'i seçiyor. Reklama ihtiyaçları yok yani boşa reklamlara parharcamıyorlar. Muscletech gibi markalar yağsız kas kütlesi vb. abartılı reklamlar ile yeni başlayan sporcuların kafalarını karıştırıyor. Bunun yanı sıra Weider'i tahtından hiç bir supplement markası indiremez. Weider etkili beslenmeyi de tavsiye ediyor dergilerinde yazıyor zaten. Bazı markalar gibi beslenme ihtiyacını 2. plana atmıyorlar.

Profesyonel sporcuların çoğu Weider kullanmıyor, öncelikle bunu söyleyeyim. Ben nereden biliyorum kısmına gelirsek, birçok profesyonel bb'cilerin röportajlarını okuyor, dinliyor ve aynı zamanda yabancı birçok kaliteli platformu takip ediyorum.

Aminoasit ürünü ile Mega Mass'ı kıyaslıyorsanız bu zaten sizin sorununuz.

Şekersiz gainer söyleyebilirim. Dymatize Super Mass Gainer, Optimum Serious Mass Gainer, Ultimate Rev. Muscle Juice, Cyto Mass Gainer. Bunlar 100% kompleks karbonhidrat ve kısa-orta-uzun salınımlı protein içeren çok kaliteli gainerler. Weider 7000 gibi 60%'ı toz şeker değil. 7kg Weider toz şekere 550tl vereceğime, 22kg Dymatize Mass Gainer alırım daha iyi. Şimdi gelip bana sakın 22kg Dymatize'nin daha az faydalı olacağını söyleme. İçerik açısından bile fark atıyor Dymatize, miktarı geçtim hadi senin için... Hadi diyelim Weider'in toz şekeri çok kaliteli, ki değil, bildiğin fruktoz ve dekstroz, gidip Vitargo alırım. Profesyonel atletlerin ilk tercihi olan bir basit şekerdir.

Creatine ürüne zaten şeker konur, daha doğrusu basit şeker. İnsülinin tetiklenmesi amaçlanır. Ancak saf creatine alma imkânın var senin zaten, gainer'e toz şeker konmaz. Bu kalitesizliğini gösterir ürünün. İnsülini meyve suyu ile bile tetikleyebilirsin.

Weider Kitlesi diye bir şey de yok bu BB dünyasında. Amatör, cahil, yönlendirilmeye müsait kesimler Weider almaya daha yatkındır. Ayrıca İktisadi açıdan da fiyatı yüksek yapmak bir politikadır. İnsanlarda bu ürün kaliteli imajını bilinçaltına itmeye çalışır.

Öve öve bitiremediğiniz o Premium Whey'in bahsettiğin o sözde çok kaliteli "içeriği" Optimum Gold Whey ile aynı. 20% izole, 80% konsantre wheyden oluşur. Tek farkı 150 gram glutamine içeriyor 2.3kg'luk ürün. Optimum Whey 150tl, 300gram glutamine 45tl. Ancan senin öve öve bitiremediğin Whey Premium 350tl. Onun yerine gider Creatine-BCAA-Optimum Whey-Glutamine alırım daha iyi.

Nitrofull'u öven olmadı zaten. Yerli ürünlerimizde zaten iş yok. Bu açıdan Hardline'yi de beğenmiyorum. Başlıklarda yazılarım mevcut, biraz okuyun lütfen, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Spor geçmişini bilemem ama ben 9 senedir bu sporla ilgileniyorum, dediklerime kulak asmanda fayda var. Fanatik bir şekilde Weider'i savunmanın sana yararı olmadığı gibi, kesene de zararı var.

Bir şeyleri savunacaksan eğer biraz tutarlı şeylerle gelmende fayda var. "WEIDER EN İYİSİ, KİTLESİ SÜPER, HERKES BUNU KULLANMAK İSTER" gibi faso fiso argümanlarla değil de, hakikaten inanabileceğim bir şeylerle gel ki, ben de sana inanayım. Ama işte burada sıkıntı var, gelemeyeceksin; zira ürünleri kalite açısından savunulacak kadar süper değil. Bir ara Premium Whey'i biri aminoasit profili olarak övmüştü, meğer adamlar 100gramlık ölçü değil de, 100 gram saf proteinin içeriğini koymuşlar. Çok zekiler ya, haliyle insan bir an karşılaştırınca yüksek buluyor değerleri. Halbuki hesapladım, Optimum Whey ile 99.9% aynıydı. Sen sadece geçmişte yazmış olduklarımı oku, doğru yolu bulacaksın ve cebinde fazladan kalan yüz liralar için bana çok teşekkür edeceksin. 2kg'lik karbonhidrat-protein karışımı ürünü 300-400tl gibi bir fiyata koymuşlar. Siz de ne güzel paşa paşa yağ sürüyorsunuz bu adamların ekmeğine, tebrik ederim.

Bazı ürünleri güzel olabilir, ona bir şey diyemem, ama emin ol diğer ürünlerden üstün hiçbir ürünü yok ve hiçbiri de parasını hak eden ürünler değil.

Ayrıca son olarak, Weider'in ürün yelpazesi de profesyonel sporcuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçüde geniş değil. Hep standart ürünleri var.

Son düzenleme:
Back
Yukarı