Peki teşekkürler hocam fakat kullanım zamanı konusunda okuduğum yerlerde 2 çeşit zaman gördüm.Köfte zararını görmezssin faydası olur.
Osti bilgi kirliliği yok her şey yeterince açık net yazılmış bu başlık altında ,tekrar yazalım .Ürün ün içinden çıkan ölçek 70ml =seviyesi 30 grama denk geliyor
Antreman sonrası 1 ölçek alınmalıdır.
Off günlerinizde (spor yapmadığınız günlerde) Sabahları 1 ölçek alabilirsiniz(Bu sizin tercihinize kalmış )
Sabahları yumurtalı peynirli kahvaltı tavsiye ederim = Bol Protein
Düzenli kahvaltı yapamiyorsanız protein ihtiyacınızı 1 ölçek bu üründen kullanarak geçiştirebilirsiniz .
eyvallah[DOUBLEPOST=1384201164][/DOUBLEPOST]bende uzun araştırmalar sonucu weider premium wheyi almaya karar verdimAntreman öncesi protein tozu almanızı tavsiye etmiyorum kutunun üzerinde yazanı dikkate almayın (ürün çabuk bitsin tükeltilsin diye yapılan satış pazarlama taktikleri)
Antreman sonrasında 1 ölçek almanız yeterli olacaktır.
Dymatize ISO-100 veya Optimum ON Gold Standart Whey.[DOUBLEPOST=1385237454][/DOUBLEPOST]Muscletech Nitro-Tech mi ?
WEIDER PREMIUM mu ?
değermi bu ürünü almaya ya ? tek seferlik denemeyi düşünüyorum weideri, normalde optimum ve nitro tech alıyordum.
Dymatize ISO-100 veya Optimum ON Gold Standart Whey.[DOUBLEPOST=1385237454][/DOUBLEPOST]
Değmez.
Dymatize 300 tl olsaydı kesin Dymatize alırdın. Isolate/Konsantre oranı Optimum ile aynı olan toza sırf 2gram glıtamine var diye fazladan 100tl ödemek istiyorsan güle güle kullan. Onun yerine Optimum+500gr Gaspari aglutamind alıyorum. Hem içerik hem de fiyat yönünden iyi oluyor. Ayrıca Preum'un Dymatize ISO'dan hiçbir artısı yok. ISO bulk veya definasyon her türlü ğrotein içeriği olarak 10 adım önde. Definasyonda kütle sağlayan toz bulkta işe yaramıyor gibi bir yaklaşım mantıklı değil. Güle güle kullanın. Biz de olmasak Weider ABD'de iflas ederdi zaten.Weider'in kalitesini kullandığım diğer ürünlerde hissettim o yüzden kararım protein tozunda Weider olacak. Nitro-Tech de çok övgü alan bir ürün. Dymatize ISO-100 e gelincede definasyon dönemi için çok ideal, şu an için değil. car_26 nitro tech hakkında yorumunu bekliyorum belki kararımı değiştirtebilirsin.
Dymatize 300 tl olsaydı kesin Dymatize alırdın. Isolate/Konsantre oranı Optimum ile aynı olan toza sırf 2gram glıtamine var diye fazladan 100tl ödemek istiyorsan güle güle kullan. Onun yerine Optimum+500gr Gaspari aglutamind alıyorum. Hem içerik hem de fiyat yönünden iyi oluyor. Ayrıca Preum'un Dymatize ISO'dan hiçbir artısı yok. ISO bulk veya definasyon her türlü ğrotein içeriği olarak 10 adım önde. Definasyonda kütle sağlayan toz bulkta işe yaramıyor gibi bir yaklaşım mantıklı değil. Güle güle kullanın. Biz de olmasak Weider ABD'de iflas ederdi zaten.
Dymatize markasından kaç para aldın itiraf ettDymatize 200 Weider 250 lira
![]()