Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
merhaba arkadaşlar ben 1 yıl ara verdikten sonra 3 aydır v.g ile ilgileniyorum spordan sonra ton balığı tüketiyordum protein ihtiyacım için daha önce hiç bir supplement kullanmadım widerin premium proteininden memnun olduğunu gördüm herkesin düşük ölçekte kullansam şuan için bir zararı dokunurmu ? henüz erken mi ? faydasını görürmüyüm

Ölçek konusunda çok bilgi kirliliği beyler.
Bu konu hakkında bilgili biri kesin bir şey söyleyebilir mi ?
Kaç gr alıcaz ne zaman alıcaz ?

Köfte zararını görmezssin faydası olur.

Osti bilgi kirliliği yok her şey yeterince açık net yazılmış bu başlık altında ,tekrar yazalım .Ürün ün içinden çıkan ölçek 70ml =seviyesi 30 grama denk geliyor
Peki teşekkürler hocam fakat kullanım zamanı konusunda okuduğum yerlerde 2 çeşit zaman gördüm.
Bir sabah kalktığın gibi antreman sonrası
Birde antremandan 1 saat önce antremandan hemen sonra.
Hangisi doğru olan hocam ?

Antreman sonrası 1 ölçek alınmalıdır.
Off günlerinizde (spor yapmadığınız günlerde) Sabahları 1 ölçek alabilirsiniz(Bu sizin tercihinize kalmış )
Sabahları yumurtalı peynirli kahvaltı tavsiye ederim = Bol Protein :)
Düzenli kahvaltı yapamiyorsanız protein ihtiyacınızı 1 ölçek bu üründen kullanarak geçiştirebilirsiniz .

Antreman sonrası 1 ölçek alınmalıdır.
Off günlerinizde (spor yapmadığınız günlerde) Sabahları 1 ölçek alabilirsiniz(Bu sizin tercihinize kalmış )
Sabahları yumurtalı peynirli kahvaltı tavsiye ederim = Bol Protein :)
Düzenli kahvaltı yapamiyorsanız protein ihtiyacınızı 1 ölçek bu üründen kullanarak geçiştirebilirsiniz .

Düzenli kahvaltı yapıyorum hocam ozaman benim için antreman öncesi ve sonrası almam daha iyi olur galiba

admin işini biliyor tozun kralı weider premiumdur. kullanın faydasını görün.

Antreman öncesi protein tozu almanızı tavsiye etmiyorum kutunun üzerinde yazanı dikkate almayın (ürün çabuk bitsin tükeltilsin diye yapılan satış pazarlama taktikleri)
Antreman sonrasında 1 ölçek almanız yeterli olacaktır.
eyvallah[DOUBLEPOST=1384201164][/DOUBLEPOST]bende uzun araştırmalar sonucu weider premium wheyi almaya karar verdim

weider neredeyse her çıkardığı üründe bence bir numara.ancak berksurucu arkadaşımızın da söylediği gibi bu kadar para benim açımdan da verilmez.tabi ki bu benim fikrim.alıp almamak sizlere kalmış.kısaca özetlemek gerekirse fiyat açısından uçuk ancak performans açısından oldukça başarılı bir ürün.kullanımında ise 3 farklı kategori mevcut.ileri,orta ve ileri seviyede kullanım talimatları var.bunlar ;
yeni başlayanlar ve orta seviye sporcular için: "1 ölçeği (30gr) 300ml su ile karıştırarak karıştırarak sabah kalktıktan sonra ve antrenmandan hemen sonra alınız"
ileri seviler için : "1 ölçeği (30gr) 300ml su ile karıştırarak sabah kalktıktan sonra, antrenmandan 30dk önce ve antrenmandan hemen sonra alınız"
bu kullanma talimatları ürünün Türkiye distribütörüne aittir.

Dymatize ISO-100 veya Optimum ON Gold Standart Whey.[DOUBLEPOST=1385237454][/DOUBLEPOST]

Değmez.

Weider'in kalitesini kullandığım diğer ürünlerde hissettim o yüzden kararım protein tozunda Weider olacak. Nitro-Tech de çok övgü alan bir ürün. Dymatize ISO-100 e gelincede definasyon dönemi için çok ideal, şu an için değil. car_26 nitro tech hakkında yorumunu bekliyorum belki kararımı değiştirtebilirsin.

Weider'in kalitesini kullandığım diğer ürünlerde hissettim o yüzden kararım protein tozunda Weider olacak. Nitro-Tech de çok övgü alan bir ürün. Dymatize ISO-100 e gelincede definasyon dönemi için çok ideal, şu an için değil. car_26 nitro tech hakkında yorumunu bekliyorum belki kararımı değiştirtebilirsin.
Dymatize 300 tl olsaydı kesin Dymatize alırdın. Isolate/Konsantre oranı Optimum ile aynı olan toza sırf 2gram glıtamine var diye fazladan 100tl ödemek istiyorsan güle güle kullan. Onun yerine Optimum+500gr Gaspari aglutamind alıyorum. Hem içerik hem de fiyat yönünden iyi oluyor. Ayrıca Preum'un Dymatize ISO'dan hiçbir artısı yok. ISO bulk veya definasyon her türlü ğrotein içeriği olarak 10 adım önde. Definasyonda kütle sağlayan toz bulkta işe yaramıyor gibi bir yaklaşım mantıklı değil. Güle güle kullanın. Biz de olmasak Weider ABD'de iflas ederdi zaten.

Dymatize 300 tl olsaydı kesin Dymatize alırdın. Isolate/Konsantre oranı Optimum ile aynı olan toza sırf 2gram glıtamine var diye fazladan 100tl ödemek istiyorsan güle güle kullan. Onun yerine Optimum+500gr Gaspari aglutamind alıyorum. Hem içerik hem de fiyat yönünden iyi oluyor. Ayrıca Preum'un Dymatize ISO'dan hiçbir artısı yok. ISO bulk veya definasyon her türlü ğrotein içeriği olarak 10 adım önde. Definasyonda kütle sağlayan toz bulkta işe yaramıyor gibi bir yaklaşım mantıklı değil. Güle güle kullanın. Biz de olmasak Weider ABD'de iflas ederdi zaten.

Dymatize markasından kaç para aldın itiraf ett :D Dymatize 200 Weider 250 lira :D

Dymatize markasından kaç para aldın itiraf ett :D Dymatize 200 Weider 250 lira :D

Dymatize 100% Hydrolized Whey Isolate iken, Weider 75% civarından konsantre whey ve 20% non-hydrolized whey isolate içeren servis başına 2 gram glutamine içerikli toz. Benim para aldığım yok, aksine para verip duruyorum. F/P olarak oldukça iyi ürünleri var. 500 gram Gaspari Glutamine 45 lira. Peşin ödemeyle ikisini 220 tl'ye alırsın. Weider Premium Whey'den daha fazla glutamine ve daha kaliteli proteine sahip olursun. Weider ile aynı kaliteye sahip protein içeriğine sahip olan Optimum Whey ise 150 tl. İçindeki 150 gram glutamine'ye 100 tl vermek size mantıklı geliyorsa hoş. Ancak piyasada kaliteli markaların 500 gramlık tozları 50tl-75 tl civarında. Size yol göstermeye çalışanda kabahat, güle güle kullanın Premium Whey ürününüzü. İyi günler.

Son düzenleme:
Back
Yukarı