Malkockose
Üye
hocam biliyorum fakat bazı arkadaşlar az yağlı süt ile içiyormuş.
hocam biliyorum fakat bazı arkadaşlar az yağlı süt ile içiyormuş.
******iye sayfasın da daha önce bu ürünün besin değerleri detaylı yazıyordu...süt ile protein oranı daha yüksek sanırım... süt ve su ile besin değerleri burada yazıyor...süt ile 33 gr su ile 23 gr protein veriyorhocam biliyorum fakat bazı arkadaşlar az yağlı süt ile içiyormuş.
en iyisi doktora gitmen...optimum nerden aldınYardımcı olursanız sevinirim konuyu nereye acacagimi bilmedigimden ilk yere yazayim dedim yanlislik varsa editorler yardimci olsunlar lutfen
simdi biraz karisik gelebilir uzunca yazacagim yardimci olun lutfen
optimum gold standard whey aldim pazartesi Çarşamba cuma olmak uzere spordan sonra kullandim bir olcek ikinci kullanisimda gözlerimde kanlanma oldu baya bir agriyla ucuncu kullanisimda felaket bir sekilde kanlanma ve agri (uyutmadı) iceriginde hangi maddeden kaynakli olabilir urun kesinlikle orjinal ayrica ve weider alsam yada baska bir toz yine aynisi olurmu
2.si sole bir durumda var pharmaton kapsul var onuda kullandigimda ayni sekilde oluyor ikinci ucuncu seferde gozler pert o yuzden onu kullanmiyordum artık bu maddelerin icinde ne var acaba yada neden boyle birsey olmus olabilir tecrubeli arkadaslar yardim edin lütfen
hangi bölüme gitmeliyim supl. men. tler. c. om magazasindan aldim gorerek inceleyerek sahte gibi gelmedi hic ama bilmiyorum ayrica magazada sahte satacak kadar salak olduklarini sanmam piyasada yer edinmis bir magaza sonuctaen iyisi doktora gitmen...optimum nerden aldın
satın aldıgın yer güvenilir...ayrıca optimum dünya çapında bir marka weider almana gerek yok....doktor konusunda bilmeden tavsiye vermem dogru olmaz...bu besin desteklerı ıle ılgılı benım denk geldıgım sıkayetler hep sivilce ve mide de gaz problemıydı...hangi bölüme gitmeliyim supl. men. tler. c. om magazasindan aldim gorerek inceleyerek sahte gibi gelmedi hic ama bilmiyorum ayrica magazada sahte satacak kadar salak olduklarini sanmam piyasada yer edinmis bir magaza sonucta
sağol yarin bi doktora goruneyim bakayim o ne diyecek soya lesitinle alakali olabilirmi acaba internette bolca GDO lu oldugu yonunde bilgiler varda toz icin demiyorumsatın aldıgın yer güvenilir...ayrıca optimum dünya çapında bir marka weider almana gerek yok....doktor konusunda bilmeden tavsiye vermem dogru olmaz...bu besin desteklerı ıle ılgılı benım denk geldıgım sıkayetler hep sivilce ve mide de gaz problemıydı...
idman sonrası emilim süresi kısa olan protein ? tamam bcaa anlarım amino kaç tane atıcaksın bir kapsülde ne kadar protein var ?[DOUBLEPOST=1519482854][/DOUBLEPOST]Bu ürünler ülkemizde çok pahalı olduğu için “tek başına” kas geliştiren,inanılmaz etkili ürünler olarak hafızalara yer etmiş...
Avrupada millet;yulafı,yaptığı keki,pankeki,smoothieyi daha kaliteli bir besin haline getirmek,protein yüzdesini arttırmak ve tatlandırmak için kullanıyor,kas istiyosanız sporcu beslenmesi uygulayacaksınız.
İdmandan önce ve sonra hemen whey mantıksız;supplement olacaksa Creatine+Beta Alanine+Bcaa ve imkan varsa Amino Komplex ürünler kullanılır.
Burda bilgiler beleşe olduğu için dikkat çekmiyo fakat para verip pt aldığınız zaman,Whey yerine bu kombinasyonları duyunca dünyanız şaşıyo nedense...
Whey gereksiz masraftır...
şaun kullanmaktayım memnunum lakin scıtec den daha çok verim aldım gibi en azından şişkinlik hissi vermiyor .Bu ürünün "stracciatella" aroması için güzel şeyler duydum merak uyandırdı. Sırf tat için tercih edebilirim.
Deneyen var mıdır ?
idman sonrası emilim süresi kısa olan protein ? tamam bcaa anlarım amino kaç tane atıcaksın bir kapsülde ne kadar protein var ?[DOUBLEPOST=1519482854][/DOUBLEPOST]
şaun kullanmaktayım memnunum lakin scıtec den daha çok verim aldım gibi en azından şişkinlik hissi vermiyor .
amaca ve hedefe göre ısole yada whey seçilebilir kardeşim herkes için aynı olmaz .Günlük protein ihtiyacını karışılıyorsan;idmandan hemen sonra isole proteine ihtiyacın yoktur;kastaki mikrotramvalar uykunda iyileşecek.
idmandan hemen sonra whey içen profesyonel sporcuya az rastlarsın;genelde bahsettiğim kombinasyonları kullanırlar.
“Ama protein tozunda da amino asit,bcaa,glutamine,kreatin var” vb cevaplar gelicek biliyorum
Özet;beslenmen düzgünse,makrolarını ihtiyacına göre alıyorsan Whey’e gerek yok.
Ben tatlı krizlerimi bastırması amacıyla yaptığım sporcu atıştırmalıklarını hazırlarken kullanıyorum.
idman sonrası emilim süresi kısa olan protein ? tamam bcaa anlarım amino kaç tane atıcaksın bir kapsülde ne kadar protein var ?[DOUBLEPOST=1519482854][/DOUBLEPOST]
şaun kullanmaktayım memnunum lakin scıtec den daha çok verim aldım gibi en azından şişkinlik hissi vermiyor .