Weider Muscle Freak Professional, 908 gr

Muscle Freak i kullandıgım dönemde yanında sadece whey kullanıyordum :P kauss benım supplement gunlugumu görmustun sımdı craze bıtınce buna baslıcam sana etkılerı eskısı gıbımı yazarım .

Birşeyi belirtmeden geçemiyeceğim, bu ürünün alıcısına 'keriz' sıfatı yakıştırmak kimsenin haddine değil ve çok yakışıksız.

Bende 15inden sonra ürünü kullanmaya başlıyacağım sanırım almanyadan gelicek uygun bir fiyata :)

valla bu urunu 250 tl ye alıp 1 ay cok verım alan mı kerız 100 tl ye luzumsuz urunu alıp hıc fayda göremeyenmı düşünmek lazım. forumda değil ama dsarda bunu aldım desenız belkı bılgısızlıkten böle bır tepkı verılebılır.

Ben bu ürünün içeriğini çok beğendim.İçeriği çok güzel kilo aldırır mı acaba?

İçeriğini çok beğendiğinize göre içeriğindeki maddeleri ve bu maddelerin kilo aldırıp aldırmadığını bilmeniz gerekirdi bence.

Sorunuza gelirsek, bu ürün kilo aldırmak için değil antrenman performansınızı artırmak için tasarlanmış bir üründür.

İçeriğini çok beğendiğinize göre içeriğindeki maddeleri ve bu maddelerin kilo aldırıp aldırmadığını bilmeniz gerekirdi bence.

Sorunuza gelirsek, bu ürün kilo aldırmak için değil antrenman performansınızı artırmak için tasarlanmış bir üründür.

Tabikide bilmediğim şeyler var yoksa burda işim olmazdı heralde :)
Ben daha çok vitamin kısmıyla ilgileniyorum bu nedenle içeriği hoşuma gitmişti tablet vitaminimde olan herşey+extrası var bu yüzden kilo aldırır mı diye sordum ilginiz için teşekkür ediyorum.
****** sitesinde performans arttırıcılar kategorisindeydi zaten.
Ürün almayı planlıyorum merakım bu nedenle tam kararımı veremedim kafa_

Tabikide bilmediğim şeyler var yoksa burda işim olmazdı heralde :)
Ben daha çok vitamin kısmıyla ilgileniyorum bu nedenle içeriği hoşuma gitmişti tablet vitaminimde olan herşey+extrası var bu yüzden kilo aldırır mı diye sordum ilginiz için teşekkür ediyorum.
****** sitesinde performans arttırıcılar kategorisindeydi zaten.
Ürün almayı planlıyorum merakım bu nedenle tam kararımı veremedim kafa_

bu ürün profesyonel yada ileri düzey sporcular içindir bayan iseniz size fazla gelecektir ki fiyatı zaten uygun değil. Vitamin bakıcaksanız gaspari anavite var l-carnitin içeriğiyle tam size göre.

arkadaslar bu ürüne 250 tl bence haddinden fazla çok 150 falan no xplodeyle aynı olsa emin olun herkez bu ürünü alırdı tamam weıder işinin ehli ama bu fiyata 4 kutu mp assault alırım 250 yi öyle hARCARIM yada 1 kutu protein bir kutu mp assault bir kutuda gaspari anavite aldınmı iş tamam 250 tl bu ürüne çok fazla baktıysanız içeriklerine anlarsınız zaten herseyı fazladan koymuslar tamam ürün güzel ürün ama ....250 tl fiyat dez avantajı kım ne derse desin bence yeni başlayanlar için hatta bence bu ürünü kullanan arkadasların 1 senelik geçmişi olması şart ve bu 1 sene aktif olmak kaydıile yani spora aktif

üç haftadır kullanıyorum bence parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. vücudumu antrenman esnasında acayip bir şekilde aktif hissediyorum. yorgunluk hissi neredeyse yok. yağ yakımına katkısı ne kadar bilmiyorum ama definisyon yapıyormuşum gibi detaylanmaya başladı vücudum. benim sormak istedğim birşey var bu ürün içeriğinde 3000mg creatine var buna ek olarak antrenmandan hemen sonra 2.5 - 3 gr creatine monohidrat alsam abartı olmaz dimi?

üç haftadır kullanıyorum bence parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. vücudumu antrenman esnasında acayip bir şekilde aktif hissediyorum. yorgunluk hissi neredeyse yok. yağ yakımına katkısı ne kadar bilmiyorum ama definisyon yapıyormuşum gibi detaylanmaya başladı vücudum. benim sormak istedğim birşey var bu ürün içeriğinde 3000mg creatine var buna ek olarak antrenmandan hemen sonra 2.5 - 3 gr creatine monohidrat alsam abartı olmaz dimi?

antrenmandan sonra kreatin alma derim ben. hani kreatinin ana olayı antrenman öncesi. sonrasında alındığında bu da olur, şu da gerçekleşir gibi sözlere pek aldırma sen. antrenmanda ihtiyacın olan ATP'yi al, harca, bitir.. gerisi sana yeter zaten. sen ek olarak weider'a soru sor. ama sorun antrenman sonrasında değil öncesinde olsun. öncesinde ek olarak creatin kullanabilir miyim de muscle freak'ın yanında. cevap gerek yok olur bence.

bu ürünü aldım. burda 290 tl gibi bir fiyatı var bulgaristandan 120 tl ye aldım. ürünün sahte olma gibi bir olasılığı kesinlikle yok. etkilerini paylaşacağım...

Arkadaşlar bugün 2. günüm. Antreman öncesi 1 ölçek alıyorum. Herhangi bir enerji artışı olmuyor fakat gariptir ki o kadar sert antremanlar çıkartmama rağmen yorgunluk hissi 0. şu anda gidip 1 antreman daha çıkarabilirim yani abartmıyorum. Fakat aradığım bu değil enerji artışı yaşamak istiyorum. Sanırım Animal serisi deneyeceğim yeniyıldan sonra. Animal Pump + Animal Rage kombine edeceğim. Bakalım nasıl olucak...

ARKADASLAR MUSCLE FREAK ALMAYI DUSUNUYORUM ICERISINDE BCAA GLUTAMIN AMINO VS BULUNUYORMUS KULLANMAMIZA GEREK YOKMUS SADECE PROTEIN ILE KOMBINE EDEBILIRMISIZ NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM..

YADA O PARAYA SENIN YERINDE OLSAM ŞUNLARI KOMBİN EDERİM DEDİĞİN GÜVENDİĞİNİZ ÜRÜNLER VARMI

ARKADASLAR MUSCLE FREAK ALMAYI DUSUNUYORUM ICERISINDE BCAA GLUTAMIN AMINO VS BULUNUYORMUS KULLANMAMIZA GEREK YOKMUS SADECE PROTEIN ILE KOMBINE EDEBILIRMISIZ NE DERECE DOĞRU BİLMİYORUM CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM..

YADA O PARAYA SENIN YERINDE OLSAM ŞUNLARI KOMBİN EDERİM DEDİĞİN GÜVENDİĞİNİZ ÜRÜNLER VARMI
bence bu ürüne bukadar para vermene hiç gerek yok n.o ürünlerinin çoğunda bcaa mevcut zaten
benim sana tavsiyem ilk defa nox kullanıcaksan bsn noxplode al ilk kutuda mükemmel etki veriyor şu anda da kampanyada 89 tl civarı kadıköyde bi store da bunun yanına glutamine de ekleyebilirsin

Back
Yukarı