Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Bu urun + on whey protein + grenade 50 calibre dusunuyorum
Fakat mega fortenin yaninda hap aminoya da ihtyacim olucak. Oneriniz varmidir?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim kullanımım şu şekilde : antrenmandan 45 dk önce 4 adet weider 2200 amino
antrenmandan hemen sonra 4 adet weider 2200 amino
ve gece yatmadan yaptığım kazeinli karışımın içine de 1/3 oranında weider mega forte likit katıyorum. Tablet olarak weider 2200'den memnunum gayet.

Weider 2200 o aradaki ihtyaci karsilayacak duzeyde ise tercihlerim arasinda mutlaka olur. Tesekkur ederm

Bu urunu daha uygun fiyata alabilecegim bir magaza varmidir bildiginiz. Ozelden yazabilirsiniz

İyi bir ürün olmasına rağmen mucize beklemeyin, BCAA içeriği ileri derecedeki sporcular için yeterli değil, takviye tavsiyemdir. Arginine ve ornithine açısından oldukça iyi ancak GH Max daha ucuz bir altenatif. Sorusunu olan yazsın..

İyi bir ürün olmasına rağmen mucize beklemeyin, BCAA içeriği ileri derecedeki sporcular için yeterli değil, takviye tavsiyemdir. Arginine ve ornithine açısından oldukça iyi ancak GH Max daha ucuz bir altenatif. Sorusunu olan yazsın..
Mega forte ile birlikte gh max ayni anda alinmaz mi demek istiyorsun?

Mega fortenin 1/3 ünü içiyorsan eğer yatmadan, GH Max da kullanabilirsin 4 tablete kadar yatmadan önce, ancak şişenin yarısını veya fazlasını içiyorsan, GH kullanımını gün içinde antreman öncesine kaydırman daha faydalı sonuçlar doğurur.

Mega fortenin 1/3 ünü içiyorsan eğer yatmadan, GH Max da kullanabilirsin 4 tablete kadar yatmadan önce, ancak şişenin yarısını veya fazlasını içiyorsan, GH kullanımını gün içinde antreman öncesine kaydırman daha faydalı sonuçlar doğurur.
Antreman gunlerinde once sonra yatarken 1/3 aliyorum forteyi. Gh maxi off gunlerinde sabah aksam yatarken 2/2/2

Optimum Whey ile Mega Forte u kombin etmeye karar verdım. Sizce iki ürünün içindeki bcaa glutamin değerleri benim için yeterli olur mu?
2 yıldır spor yapıyorum. Boy 190 kg 95 belirli bi kas kütlesine sahibim.

para varsa sıkıntı yok,ama ögrenci falansan ögrenci olup mega forte alana söverim.Ha yarışmacı falansan ya da baban petrol sahibi falansa sorun yok.+ para varsa mega fortenin yanına optimum nedir : D ferrarisi olupta ferrariye 15tl lik benzin attırmak gibi.

para varsa sıkıntı yok,ama ögrenci falansan ögrenci olup mega forte alana söverim.Ha yarışmacı falansan ya da baban petrol sahibi falansa sorun yok.+ para varsa mega fortenin yanına optimum nedir : D ferrarisi olupta ferrariye 15tl lik benzin attırmak gibi.
Sen neyin derdindesin ben neyin derdindeyim soruma cevap arıyorum.

Bi kere mega fortede glutamin yok.Glutamic asit var.Glutaminle aynı değil.Bcaa desen 1 tüpünde : 1.8gr bcaa var. Daha cok arginin ve ornithin ve lysin ile gh a etki etmesi ve büyüme hormonunu tetiklenmesi amaclanmıs.Optimumdaki glutamin de glutamic asit.Glutamin öncüleri yazıyor zaten amino profilinde.5.5gr da bcaa var optimumun ölçeginde.Bcaa olarak hiçbir şekilde protein tozunu bcaa olarak kullanamazsın.Bcaa daha cok intraworkut tipinde bir suplementtir yani antreman esnasınıda kullanıma yöneliktir.Protein tozunu da antreman esnasında alman demek insülini sürekli yüksek tutman anlamına gelir.İnsülin ne kadar + değere cıkarsa gh o kadar - değere düşer alacağın mega fortenin gh etkisinin bir anlamı kalmaz.Aynı şekilde glutamin de kullanacaksan ayrı kullanmanı öneririm,bu ürünlerde mega fortede zaten glutamin yok,optimumda ise glutamin öncüleri var yazıyor direk glutamin yazmıyor.

Bi kere mega fortede glutamin yok.Glutamic asit var.Glutaminle aynı değil.Bcaa desen 1 tüpünde : 1.8gr bcaa var. Daha cok arginin ve ornithin ve lysin ile gh a etki etmesi ve büyüme hormonunu tetiklenmesi amaclanmıs.Optimumdaki glutamin de glutamic muasit.Glutamin öncüleri yazıyor zaten amino profilinde.5.5gr da bcaa var optimumun ölçeginde.Bcaa olarak hiçbir şekilde protein tozunu bcaa olarak kullanamazsın.Bcaa daha cok intraworkut tipinde bir suplementtir yani antreman esnasınıda kullanıma yöneliktir.Protein tozunu da antreman esnasında alman demek insülini sürekli yüksek tutman anlamına gelir.İnsülin ne kadar + değere cıkarsa gh o kadar - değere düşer alacağın mega fortenin gh etkisinin bir anlamı kalmaz.Aynı şekilde glutamin de kullanacaksan ayrı kullanmanı öneririm,bu ürünlerde mega fortede zaten glutamin yok,optimumda ise glutamin öncüleri var yazıyor direk glutamin yazmıyor.
Teşekkür ederim çok acıklayıcı oldu benım ıcın. peki sen ne önerirsin on wheyin yanında Scivation Xtend mi Mega Forte mu? Kafamdakı kombın bu sekılde on wheyın yanına ne ya da neler alabılırm?

Back
Yukarı