Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet premium liquid den bahsediyorum sanırım içerdiği l-Arginine olabilir, akşam 18:30 da antreman öncesi kullandığım halde bütün gece uyuyamadım.Bu durum iki kez tekrar etti.Şu anda bana ağır geleceğini düşündüğüm için bıraktım.Ürün gerçekten çok kaliteli ve etkili.Biraz daha ileri seviyeye geçinde tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Şu anda Weider Whey premium ve Dymatize casein kullanıyorum, Liquid amino yu iki kez kullandıktan sonra bıraktım daha ileri seviyede kullanmayı düşünüyorum.
selamlar arkadaslar. 2. haftama giriyorum mega forte ve bcaa destegi ile. Sanirim herkeste etkisi farkli hissediliyor. Daha hacim vs gozlemlemek icin erken ama gercekten cok iyi idman cikarmaniza olanak sagliyor diyebilirim. Idmana gitmeye usendigim zamanlarda bile cardio dan sonra enerji patlamasi geliyor ve idmani hilesiz bitirmeme olanak sagliyor. Guc artisi inanilmaz oldu bende. Ilerleyen zamanlarda vucuttaki degisikliklerde ortaya cikmaya baslar. Tadi gercekten kotu ama katlanilmaz degil.
Bir arkadaşım barcelonaya gidecek ona sipariş vermeyi düşünüyorum..herhangi bir weider ürünü ama olursa bu olsun istiyordum..weiderin kendi yabancı sitesinde bizim türkiyede satılanların hiçbiri yok...acaba orda da bulamama gibi sorun olur mu..boşuna heves etmesem mi?bunlar sadece türkiyede mi var?
Arkadaşlar bu ürünü antreman öncesi ve hemen sonrası şeklinde kullandım.Şimdi ise antreman öncesi ve yatmadan önce kullanmayı planlıyorum.İçeriğinde BCAA olduğu için ekstra BCAA almayı düşünmüyordum fakat sadece antremandan sonrası için BCAA almam uygun olur mu ?
Arkadaşlar bu ürünü antreman öncesi ve hemen sonrası şeklinde kullandım.Şimdi ise antreman öncesi ve yatmadan önce kullanmayı planlıyorum.İçeriğinde BCAA olduğu için ekstra BCAA almayı düşünmüyordum fakat sadece antremandan sonrası için BCAA almam uygun olur mu ?
Eğer protein tozu da kullanıyorsan muhtemelen onun içinde de BCAA desteği vardır.. Yani farkında olmadan Mega Forte ve Protein tozu içerek yeteri kadar BCAA desteği alıyorsun diye düşünüyorum..
Bcaa almanıza gerek yok fazlasıyla bu üründe zaten mevcut . Bu üründen etki göremeyen arkadaşlar şuna dikkat etsinler . Bu ürünü vucudunuz kullanabilecek seviyeye ulaştımı ? Bu üründen fayda alabilmek en azından orta seviye bir sporcu (2-3 yıl ) olmanız gerekirki vucudunuz bu üründen iyi bir şekilde istifade edebilsin .
Bu ürün çok başarılı gerçekten birçok amino asit denedim ama megaforte farklı.fiyatıda daha uygun olsa ne güzel olurdu..
mega porte pahalı bulanlar dymatize denesin oda fiyatı uygun olmasına rağmen megaforteden sonra en iyi verim aldığım likit amino.
Son araştırmalarıma göre antrenman öncesi enerji verici bir ürün kullanıyorsanız mesela Weider Max. Krea-Genic gibi , antrenman öncesi kesinlikle almanıza gerek yok bu durumda. Benim düşüncemle;
Antrenmandan 1-5 2 saat önce iyi bir öğün. Antrenmana çıkmadan 60 dakika önce (performans arttırıcı) bu Krea-genic olabilir. Antrenman bittiği anda 1 porsiyon Premium Bcaa Powder. Bcaa alımını takiben 30 dakika sonra Mega Forte'nin yarısı. Ve gece yatmadan önce Zinco 220 50mg'lık çinko tableti ile birlikte Mega Forte'nin kalan diğer yarısını içmek son derece verimli olabilir.
Bunları beslenmeleri iyi olan yani günlük Protein + Karbonhidrat ihtiyacını besinler yoluyla (protein tozu değil) karşılayan sporcular için kendi kullanım görüşümdür.
Not: Her nekadar tüpte 3 porsiyon dese de Weider 1/2 - 2/2 şeklinde kullanımı daha verimli buluyormuş.
Arkadaşlar ben belli bir ara verdim ve sonra yeniden başladım body e şu anda 1 ay bitti.Sizce bu ürün benim için şu an da fazla mı ? Bu ürünü kullanırsam iyi sonuç alırmıyım?
Bu urun kullanirken BCAA kullanmaya gerek olmaz cunku icerigi amino asit olarak cok ama cok yeterli. Ayrica BCAA alinsa bosuna para verilmis olur yoksa etkisini vs azalatacagi yok.
Buradan yola çıkarak Mega Forte'nin 1 ampulünü tek bir günde tükettiğinizde 1798 mg Bcaa alımı gerçekleşiyor. Toz Bcaa kullanımında 6000 mg ki antrenman günlerinde tüketilmesi gereken asıl miktar bu diye biliyorum.
Mega Forte tek başına günlük 1 ampulün tamamını bile içseniz toz bcaa'daki miktara yakalaşamıyor. Yani kişisel görüşüm Bcaa alımı açısından tek başına kesinlikle yeterli değil. Amino asit profili evet çok iyi Ornithin açısından özellikle ama bence Bcaa alımı mutlak şart. Yanlışsam düzeltin lütfen.
merhaba arkadaşlar bütün aminoasitleri inceledim yorumlara bakılırsa en iyi ve etkilisi bu ürün..protein tozunda ise dymatize iso-100 çok iyi yorumlar almış..bunları birlikte kullanmayı düşünüyorum..tavsiyeleriniz nelerdir.
merhaba arkadaşlar bi' şey sormak istiyorum. Ben grenade'in NOX ürünü kullanıyorum ve onun yanında bu ürüne başlamak istiyorum, acaba nasıl kullanmalıyım veya asıl soru, 2 sini birlikte kullanmamda sıkıntı var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
Bende ürünü 3 gün önce aldım 2 tüp bitirdim tadı ciddi anlamda çok berbat ve çok yoğun hatta boşa gitmesin diye tüp bittikten sonra içine biraz su doldurup çalkalayıp yine içiyorum .Etki olarak ağırlıklara kesinlikle etkisi var 1 tekrar daha çıkar mı derken 3 tekrar daha çıkardığım çok oldu ve ön kol , arka kolda şimdiye kadar ki max kilomu girdim ve pump etkisi de iyi. Kullanımı antrenmandan 15dk önce yarım tüp kalan yarıyı da yatarken alıyorum ancak biraz uykusuzluk yapıyo.Merak ettiğim etkiyi biraz daha arttırmak için yanına noxplode yada animal pump eklenebilirmi yorumları okudum ancak net bişey göremedim.Elimde 1 2 ay önce aldığım ancak beğenmediğim için kullanmadığım cellucor c4 var onu da almayı düşünüyorum bakalım nolucak .
Eğer elinizde bunlar varsa şu an mega forteyi kullanmayın derim. Antreman sırasında xtend ve sonra Whey iyi bir beslenmeyle beraber gayet yeterli olacaktır.
Daha sonra Antreman sonrasında sadece Mega Forte yi kullanabilirsiniz. Mega Forte çok güçlü bir ürün hem sizin seviyinizde şuan kullanmanız gereksiz ve fazla olacaktır.
Arkadaşlar bende antrenman öncesi ve yatarken 1'er ölçek alıyorum fakat gece uykusuzluk ve 4-5 kere tuvalete gidiyorum.Sizde de bu sorun var mı? Bir de antrenman sonrası Iso 93 protein tozu kullanıyorum 1 ölçek.