slmlar... yaklasık 4 yıldır bu sporu yapıyorum ama cesıtlı sebeplerden dolayı (zaman vs) bu sporun hakkını tam verdığım soylenemez en ıyı yaptıgım sey duzenlı olarak bu spora devam etmek(3 gun gıdıp 1 gun dınlenıyorum: 1. gun gogus bıseps 2. gun omuz bacak 3.gun kanat trıseps).4 yılın cogunu zırevelerı asmaya cabalamakla gecırdım zaman zaman 1 yıl olculerımde 1 mılım oynamadıgı anlar oldu. hıc takvıye almadım (protegın amıno asıt vs kastedıyorum stereoıd zaten almam). nıye almadım? ısın gercegı bunlar duzenlı kullanılacak seyler oyle 1 kutu kullanmakla olmuyor ve pahalı urunler duzenlı kullanmak ıcın cıddı paralar harcamak lazım dıye dusundum. ama dediğim gibi ben amatorum bu sporda hayatımın tamamı degıl ve ıs guc derken yemek ıcmek olayları yada bu spor ıcın gereklı yemeklerı (tavuk vs ) yemek olanakları zor oluyor halıyle ıs yerınde ne cıkarsa onu yıyorsun.benım boyum 1.85 kılom 87 vucudum allahtan fitt bi şekilde gelişmeye elverişliydi ve plaj vucudu dıye tabır edılen tarzda gelıstı. hee tam anlamıyla degıl tabı ama yınede memnunum. ama yınede bıraz daha hacım ve bıraz daha sekıllı olsun dıye ugrasıyorum tabıı once su olculerımı hacım yonunde degıstırebılmem lazım cunku bayadır aynı yerde cakıldım kaldım,özellıkle kollarım cok yavas gelısıyor kı en favorı bastıgım yer koldur bunyeden sanırım kollarım cok yavas gelısıyor. bende bunun ıcın 10 gun once megamass 4000 aldım(7 kılo) almanyadan getırdıler burda cok pahalı.normalde gunde 5 ogun yıyorum sabah,oglen,ogleden sonra,aksam,spordan sonra. megamasıda antrenman gunlerı ogleden sonra yedıgım ogunun yerıne 150gr megamass alıyorum (o vakıtte yemek yemem cok problem oluyordu zaman vs) antrenmandan sonrada saat 22 cıvarı 150gr alıyorum yanı gunde 300gr. bos gunlerdede gunde 150 gr alıyorum. kombınasyon yapmadım sadece megamass alıyorum. sımdılık daha 10 gun oldu alalı ama bence guzel urun hacımde vs de tabıkıı suan ıcın gelısme yok ama enazından besın takvıyesı olarak gayet ıyı duruyor zaten abd askerlerıne verdıklerı yazıyor yabancı bır sıtede. umarım yaglanma yapmaz cunku cok hacımlı degılım benım vucudun en temel ozellıgı fıtt olması bıraz daha hacım yapalım derken bozmam umarım...saygılar...........
olculer: kol 38.5 omuz: 132 gogus:113