Sabah yumurtaları yiyinselamun aleyküm arkadaşlar kafama bı konu takıldı günde 10 yumurta oglen ve aksam 5 te olmak uzere toplamdada 450 gr kırmızı et tuketıyorum aynı sekılde gr bazlı degılde ıkı tabakta kepekli makarna tuketıyorum takvıye olarak bcaa+glutamin+creatının+arganıntoz aldım bana faydası olurmu ve ne şekilde kullanmalıyım yaklaşıkta 5 aydır antreman yapıyorum haftada 4 gün olarak
ben 2x25ml'yi 250ml su ile karıştırıp yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası içiyorum. tadı kötü değil. antreman sırasında da bcaa alıyorum 10 gram. 170 gram civarı karbonhidrat almama rağmen enerji olarak kendimi düşük hissetmiyorum. antreman sonrası protein shake almaktan daha pratik, sabah plastik bir şişeye koyup, akşam antremanda öncesi ve sonrası almak kolay oluyor. eve gelince protein shake almam üzerine 30dk civarı sürüyor. fiyatı pahalı sayılır. weider amino liquid artı bcaa yerine animal nitro da kullaniabilir.Ben bunun 1000ml olanını aldım bugün tadı gerçekdede berbat ötesi.daha bugün ilk defa kullandım antremandn 15 dakka önce yarım antremandan sonrada yarım ölçek aldım umarım işe yarar.tat konusında berbat suyla karıştırıp içeceğim
Sen 2 ölçekmi alıyorsun?? Fazla değilmi??ben 2x25ml'yi 250ml su ile karıştırıp yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası içiyorum. tadı kötü değil. antreman sırasında da bcaa alıyorum 10 gram. 170 gram civarı karbonhidrat almama rağmen enerji olarak kendimi düşük hissetmiyorum. antreman sonrası protein shake almaktan daha pratik, sabah plastik bir şişeye koyup, akşam antremanda öncesi ve sonrası almak kolay oluyor. eve gelince protein shake almam üzerine 30dk civarı sürüyor. fiyatı pahalı sayılır. weider amino liquid artı bcaa yerine animal nitro da kullaniabilir.
soğuk su ile karıştırınca serinletici etkisi var antreman sonrası.