Warrior Diyeti Hakkında

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım Warrior Diyet diye birşey okudum. Bilmeyenler bir özet geçeyim günlük 2 öğün yiyoruz galiba ve kahvaltı yok. Bilenlerde vardır ben gelişme çağında olduğum için tereddütteyim yağ yakayım derken az olan kas kütlemde gitsin istemiyorum kafam çok karışık yani yapsam bu diyeti bi zararı olur mu bana ? Bilenlerden cevap bekliyorum , teşekkürler . (Forumda aradım bulamadım.)
 
Bulamazsın,çünkü öyle bir diyeti destekleyen yok. Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Forumun çoğunluğu 6 küçük öğünden yana ve sağlıklı olanı budur. Ülkede yemeden kilo verme düşüncesi olsada gerçekten öyle değil. Forumu biraz daha araştır derim daha sağlıklı ve sonuç veren diyetler ve antrenman programları mevcut. Boşver warriordur sorcererdir falan.
 
Herkes ayrı bir şey diyor işte kafam bu yüzden karışıyor bazıları en önemli öğün diyor bazıları gereksiz öğün diyorum çok kafam karışık hala ne uygulayacağımı bilmiyorum ayrıca aklıma gelmişken karbonhidratı ve tuzu azaltmak ne işe yarar vücutta ne değişikliklere uğratır yani daha kolay kilo vermek için mi ve ne kadar devam ettirilebilir bu düşük karbonhidrat ve tuz ? Yağ yakımı için bana ne öneriyorsunuz ?
 
Hangi diyeti yaparsan yap,eger bu diyetini agirlik antremanlariyla destekleyip yeterli protein alarak kaslarini beslemezsen yazdigin gibi o az olan(olmayan) kas kütlenide kaybetmenin kacinilmaz olacagi kesinnn!!!!
 
IIFYM Calculator şurdan girip hesapladım yağ yakmak için 2037 kalori almam gerekiyomuş günlük maintain dede 2546 yazıyor yani günlük bunun gibi ayarlasam sorun çıkar mı yeterli protein almaya çalışıyorum zaten
 
Günlük makrolarını tutturduktan sonra ister iki öğün ister tek öğün hiç fark etmez. warrior diet yanılmıyorsam 20/4 (20 saat açlık 4 saat beslenme) şeklindeydi. 4 saat içinde 2000 kalori alabilirsen uygulayabilirsin. Bir süre böyle dene, olmazsa Intermittent fasting öneririm.
 
Back
Yukarı