Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle Herkese Merhaba ! 15 Yaşında Bir Gencim.Boyum 1.74 Kilom 68.Boyuma Göre Kilomun İyi Olduğunu Söylediler.Fakat Ben Kendmde Biraz Yağın Oldugunu Fark Ettim.Bu Yağları Kasa Çevirmek İstiyorum.Bodyci olmak istemiyorum.Kendi Evimde 7 KG lık Dumbellarla Çalışmaya Başladım Fakat Sağlıklımı Yapıyorum Bilmiyorum.Bunun İçin Sizlerden Yardım aLmak İstedm Yardımcı Olursanz Sevinirm!
Kol Kasları İçin=Dumbell ı 30 Kere12 set Ritmik Şekilde Kaldırıyorum
Karın Kasları İçin=50 Tane Mekik(Nizami)
Göğüs Kasları İçinde=Her Gün 50 Tane Şınav (10 10 10..)aralıklarla
Şimdi Sizden İsteqim Bu Programı Uygulayp Görünür Şeklde Kas Yapablrmym Veya Baklava Ckarablrmym?Boy Uzamasnda Sorun Olrmu?Lütfen Yardım Ederseniz Sevinirim Psikolojim Bozuldu hyper_ Her Kafadan Bir Ses Çıkıor Sanırım Burda Son Koyacagm Bu İse Şimdiden Teşekkürler İyi FORUMLAR.
birincisi yağlar kasa dönmez; bununla ilgili yuzlerce mesaj yazıldı. biraz forumu araştırmalısın.
ikincisi boy uzamasıyla ilgili yüzlerce mesaj yazıldı. biraz forumu araştırmalısın.
üçüncüsü forumda dambıllarla yapılabılecek hareketler tek tek anlatılmış.biraz forumu araştırmalısın.
dördüncüsü dil ve imla kurallaranıa dikkat etmelisin.biraz forum kurallarını okumalısın.
S- Yağlar kasa dönüştürülebilir mi? Vg'ye başlamadan önce yağlı olmak
avantajmıdır?
C- https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...75.html?t=8675
Hayır değildir.Yağlar kasa , kas fizyolojisi gereği dönüştürülemezler..yağları
enerji kaynağı olarak belki bir nebze kullanabilirsiniz fakat bu daha çok aerobik
çalışmalar ile gerçekleşir.
gelelım dığer sorunuza evde kas yapmak zordur helede bu spor hakkında yeterlı bılgıye sahıp degılsenız cabuk bıkıp bırakabılırsınız salon her zaman daha ıyıdır hem sosyal olmak adına hemde orda yardım ederler program yazarlar tatlı rekabet olur her ayn duzenlı ölculerın kontrol edılır vs.
evdede yapıcaksanız flexor hocanın ev programını uygula
12 set bıceps calısmak ne demek? olan kasıda yakarsınız
3 set 10-12 tekrar yapın ama tabıkı hafıf kılo ıle degıl
mekık ıcın sınır yoktur ne kadar cekebılıyorsanız cekın
şınavıda 3 set yapmaya calısın 5x10 yerıne 3 x15 yapın en azından daha zorlayıcı olur
dınlenmelerıde 30-40 sn arası tutmanız daha dogru olur (setler arası)
bir kas grubundan baska kas grubuna gecıceksenız 5-10 dk dınlenınkı kan akışı normale donsun
örneğin gogus calısıyorsan bıttıkten sonra gogus calısması 5-10 dk bekleyıp oyle baska kasa gecın