Vucut Ölçüleri Orantılı Mı ?

ÖLÇÜLER: Omuz : 114 - Göğüs : 99 - Kol : 34 Vucut Ölçüleri Arasında Orantı Var Mı Yoksa Hangi Bölgede Eskiklik War Sizce ve Benim Kendimi Aynada Görüşümde Gögüslerde Özellikle Üst Gögüste Hacim Olarak Çok Eskik Görüyorum Bunu Nasıl Kapatabilirim Programa Nasıl Bir Ek Yapabilirim Şimdiden Yorumlarınız İçin Tşkler..

hocam kollara göre göğüs küçük kalmış. kaç kilosun acaba ?
benim kilom 60 olmasına rağmen göğüs 95. kollar 28 ama :/
Göğüs çalışırken şiştiğini hissediyorum sende de öyle olmuyor mu ?
Bench press ve yatarak dumbleleri yukarda birleştirme hareketini kaldırabildiğin ağırlıkla göğüserinin şiştiğini hissedene kadar yap derim.

belide söyleseydin iyiydii

ÖLÇÜLER: Omuz : 114 - Göğüs : 99 - Kol : 34 Vucut Ölçüleri Arasında Orantı Var Mı Yoksa Hangi Bölgede Eskiklik War Sizce ve Benim Kendimi Aynada Görüşümde Gögüslerde Özellikle Üst Gögüste Hacim Olarak Çok Eskik Görüyorum Bunu Nasıl Kapatabilirim Programa Nasıl Bir Ek Yapabilirim Şimdiden Yorumlarınız İçin Tşkler..

benzer durumdayız.bence orantı olarak sorun yok. çünkü benim de omuz 112 göğüs 98 kol 33 suan. aynı senin gibi ben de üst göğüsü eksik görüyorum. üst göğüs için en etkili haraket incline bench press.

67 Kiloyum. Ben Ölçüşü 73. Göğüs Antramanlarından Sonra Ağrı Oluyor Ama Üst Göğüs Bölgesine Hacim Kazandıramıyorum Nedeni Belkide Kilo Almamam Ama Çok Fazla Gösteriyor Kendini

Back
Yukarı