Arkadaşlar yaşım 15, 4-5 ay'a kadarda zaten tam olarak 16 olacağım.kilom 70-72 arası birşey olması lazımdı. boyumda 1.76. sizlere şunu sormak istedim. bilirsiniz herkesin az çok hayatta bazı idolleri vardır. ben ise vin diesel gibi olmayı gerçekten çok isterim. vin diesel gibi olmak derken vücudundan kastettim sadece
yani. evimde 15 kg. dumbell set var. el yayı var. yay bük bük var vede kapı barfiksi mevcut. şu ana kadar donanımalrı aldım fakat boy durdurması olduğu için bir ay yaptıktan sonra bırakmak istedim. yaşım biraz 18'lere gelince başlarım dedim ama tüm arkadaşalrım vg'e başladı. ben 18'i gerçekten beklemek istemiyorum. hatta zaten vin diesel'de 15 yaşında vg'e başlayıp, 17 yaşındada bodyguard olmuştu. şimdi elimdeki bu malzemelr ile, boyuma ve kilomada bakılırsa, vin diesel vücuduna sahip olabilmem için hangi yoldan başlamalıyım. NOT: tabikide arkadaşlar vin diesel gibi nasıl oalbilirm dedimde hepten 15 yaşındayım yanlış anlamayın ama en azından onun gibi olma yolunda nerden başlayabilirim.. sonuçta bir yerden başlamak lazım. bu arada kola içmiyorum ve yaklaşık 3 aydırdada düzenli hergün 1 lt. süt içiyorum. protein ve boy açısından yani. bu arada arkadaşlar yorumlarınızı sadece vin diesel için yaparsanız sevinirim. mesela vin diesel daha çok göğüs çalışmış gibi gözüküyor. resimlerinde pek karın kasına rastlamıyorum. ama tabi bunu sizlere soruyorum.