VG ye başlama korkusu

Benim boyum 1.80 kilo 73-74 arası bel çevrem 78 kolumda 30-31 cm arası benim korkum şu hiç vg yapmadım şimdi başlıyınca vücut yağlıysa kasların yağ altında kalmasından korkuyorum seizce ölçülerim nasıl bide vg yapınca yağ yakımı hızlanırmı

kasların yag altında kalması diye birsey yoktur unutma ne kadar cok kas o kadar fazla yag yakımı demektir korkun olmasın hic ve hemen calısmaya basla vücudun gelistikce kas oranın arttıkca zaten yagların azalcak tabii saglam bir beslenme yaparsan bu isin temeli beslenmeden gecer beslenmene dikkat ettigin sürece yag yakımı devam eder ve kas oranın fazlalasır diyet cardio ve antrenman sonrası fit bir vücut

Kasların yağ altında kalmasını anlamadım vg'ye başla bir problem çıkmaz yağların için cardio'yo çalışacaksın ve beslenmeni düzenlediğin zaman yağların azalcak ve kas kütlen ağırlık çalışmalarınla birlikte çoğalacaktır yağlar problem olmaz kurtulursun ;)

Doğru beslenirsen yağlanma sorunu olmaz tam ersi yağ oranını düşürürsün ne kadar fazla kas kütlen olursa o kadar fazla yağ tutar vücütta

Back
Yukarı