Vg Sonrası kaslarda ağrı

Dün ilk günümdü hocalarım beni çalıştırdı 10 tekrardan 2 set yaptırdılar her hareketi sanırım 5 kiloydu ağırlıklar kollarım çok kasıldı omuzlarım ve kollayım baya ağrıyor normal mi sizce bu düne göre azaldı ağrılarım ?

Antreman sonrasıda 10 dakika yürüyüş 10 dakika tempolu koşu

uzun süredir sınırlarını zorlamadıgın kasların sınırlarını zorladın agrı olması gayet normal muhtemelen bu ağrılar 1 hafta kadar sürer sonra vucut giderek alışır ve ağrılar ilk günlerdeki kadar şişdetli ve uzun sürmez....

Yarın Gene çalışmam var Haftada 3 gün yani peki ona gidersem zorlanırmıyım ağrıyor çünkü veya gideyim mi yarın ?

aralarda 1 er gün dinleniyorsa sorun yok git.. Ne kadar cabuk alışırsa vucudun çalışma temposuna ağrılar azalmaya başlar zaten giderek..

arkadaşlar bir soruda ben sorayım . ağırlk çalıştıktan sonra kaslarda ağrı değil acı oluyor. sanki yırtılırcasına o kas liflerini hissediyorum buna bir açıklama yparsanız sevnrm

aralarda 1 er gün dinleniyorsa sorun yok git.. Ne kadar cabuk alışırsa vucudun çalışma temposuna ağrılar azalmaya başlar zaten giderek..

Alışıcam devam ediyorum bırakmak yok :)

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

arkadaşlar bir soruda ben sorayım . ağırlk çalıştıktan sonra kaslarda ağrı değil acı oluyor. sanki yırtılırcasına o kas liflerini hissediyorum buna bir açıklama yparsanız sevnrm
Bende ağrı oluyor genelde ağrı oluyor insanlarda çalışırken felan bir hata yaptın sanırım doktora veya yetkili bir kişiye görünmen iyi olur aslında senin için :)

ağrıyan kası çalışmıyorsan sorun olmaz dıyelım pazartesı gogus calıstın acarsamba gene gogus calısıcaksan olmaz hem yeterınce dınlenmez hemde agrı var

S - Ağrıyan Bir Kası Çalıştırmalı mıyız ?
C - Çalıştırmamak daha doğrudur. Bacak çalıştırırsanız ve bacaklarınız "Squat" hareketinden dolayı ağrıyorsa ve o gün "Göğüs" çalışmanız varsa sorun yoktur. Fakat bacak çalışmanız varsa ve bacak kaslarınız son bacak çalışmasından sonra halâ ağrıyorsa, en az bir gün daha dinlenmelisiniz. Çünkü kaslarınız dinlenirken gelişir ve yenilenir.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/antreman-ile-lgili-en-ok-t11362.html

Back
Yukarı