VG Hareketleri için bilgisayar programı

Arkadaşlar merhaba,

Exlib library isimli program vücut geliştirmede Basic seviyesinde olan veya Advanced düzeyine gelmiş tüm sporcular için yardımcı,öğretici ve geliştirici bir programdır.

Programı bilgisayarınıza kurup çalıştırdığınızda açılan menünün sol üstünde bulunan combo ya tıklayoruz,orada tüm bölgelerin isimleri çıkıyor ve mouse ile üzerlerine geldiğinizde sağdaki insan vücudu haritasında o bölgenin yerini gösteriyor.

Örneğin göğüsü seçtikten sonra 2. combo ya geçip bu sefer göğüs bölgesinde istediğimiz kısmın üzerine gelip tıklıyoruz.

Ardından bizlere sırası ile hareketleri listeliyor, bize kalan hareketlerin üzerine tıklayıp açılan videoda o hareketin nasıl yapıldığını görmek.

Ayrıca vücut haritasının solunda duran bar da ki renkli işaretlerin üzerine mouse ile geldiğimizde de bölgeyi çalıştırırken etkilenen diğer bölgeleri görebilirsiniz.

Biliyorum dosya biraz büyük fakat programı veren sitenin linkinde artık programı ücretsiz dağıtmıyorlar.(En son baktığımda öyleydi, 1 sene önce ben de ücretsiz indirmiştim) o yüzden Rapidshare’den sizlerle paylaşmak istedim.Umarım işinize yarar.

Dosyanın linki:

Not: Dosyada herhangi bir şifre yoktur.

bi kaç video çalışmıo ama onun dışında harika bi program.
neyin nereye yaradığını tek bi yerde görsel olarak sunuo.
keşke türkçesi olsa ya da türkçeleştirebilsek...

Ben satın aldım gerçekten çok hoş. body building günlüğü gibi birşey de var ayrıca içinde başlangıç orta ve ileri derece programlar mevcut

çok güsel program gerçekten ama ben yine de hoca ile çalışmaktan yanayım ama öyle bi şansınız yoksa o zaman gerçekten çok işe yarıyabilecek bir program önemli olan hareketleri zorlamadan işe yarıycak şekilde düzenli yapabilmek.

Back
Yukarı